Stam Jogger acties 

 

Snel rijden met extra voordeel bij Stam!

Rijd snel weg in een Dacia Jogger uit voorraad met de 50/50 deal bij Stam! Je betaalt 50% nu en de overige 50% in maandelijkse termijnen tegen een aantrekkelijk rentetarief van 2,9%. Tijdelijk krijg je ook 5 jaar garantie op alle Eco-G en Hybrid uitvoeringen!

Profiteer van de Stam Summer Sale!

BEKIJK VOORRAAD
 

DACIA 50/50 DEAL

Wil je geld overhouden en ook een nieuwe Dacia kopen? Financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief van 2,9% en je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen.

Profiteer van de Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE
 

5 jaar garantie op Dacia Jogger Hybrid 140

Profiteer van deze actie bij Stam Dacia. 5 jaar garantie op een Dacia Jogger Hybrid

Bekijk de Dacia Jogger Hybrid en profiteer!

BEKIJK JOGGER HYBRID
 

5 jaar gratis garantie op ECO-G modellen

Met de Dacia ECO-G modellen rijd je veiliger en voordeliger. ECO-G modellen zijn modellen die af-fabriek op LPG en benzine rijden. Alle ECO-G modellen zijn nu ook tijdelijk leverbaar met gratis 5 jaar garantie.

Ontdek ECO-G en profiteer

ONTDEK ECO-G BEKIJK VOORRAAD
 

Dacia Jogger Private lease

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu actietarief vanaf 439,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Dacia Financiering

Wil je niet al je spaargeld investeren maar gespreid betalen? Bereken hier jouw maandbedrag.

Bekijk de mogelijkheden

BEREKEN JE MAANDBEDRAG

© 2023 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!