Stam Sandero acties

 

DACIA 50/50 DEAL ZAKELIJK

Een goed begin is het halve werk. Zeker met de Dacia 50/50 deal voor zakelijke rijders! Betaal de helft nu, en los de overige 50% af in maandelijkse termijn. Natuurlijk tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0%.

Bekijk zakelijke Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE
 

Snel rijden met extra voordeel met de "Brand new year, brand new car" actie bij Stam Dacia.

Rijd snel weg in een Dacia Sandero uit voorraad met de "Brand new year, brand new car" actie bij Stam Dacia en profiteer van korting tot €500, extra hoge inruilprijzen, gratis Dacia premium pas, gratis JBL speaker, gratis 5 jaar garantie op ECO-G uitvoeringen en financiering vanaf 2,9% rente!

Profiteer van de voorraadactie!

BEKIJK VOORRAAD
 

Dacia Sandero private lease

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu actietarief vanaf €349,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

DACIA 50/50 DEAL

Wil je geld overhouden en ook een nieuwe Dacia kopen? Financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0,99% en je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen.

Profiteer van de Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE
 

5 jaar gratis garantie op ECO-G modellen

Met de Dacia ECO-G modellen rijd je veiliger en voordeliger. ECO-G modellen zijn modellen die af-fabriek op LPG en benzine rijden. Alle ECO-G modellen zijn nu ook tijdelijk leverbaar met gratis 5 jaar garantie.

Ontdek ECO-G en profiteer

ONTDEK ECO-G BEKIJK VOORRAAD
 

Dacia UP&GO

Personaliseer jouw Dacia Sandero Stepway UP&GO. Kiezen voor het UP&GO-aanbod is kiezen voor een versie met meer uitrusting en snellere levering. Alles is inbegrepen, je hoeft alleen nog maar de kleur van je auto te kiezen.

Rijd snel in een nieuwe Dacia UP&GO

KOM PROEFRIJDEN BEKIJK DACIA SANDERO STEPWAY UP&GO
 

Dacia Financiering

Wil je niet al je spaargeld investeren maar gespreid betalen? Bereken hier jouw maandbedrag.

Bekijk de mogelijkheden

BEREKEN JE MAANDBEDRAG

© 2024 - Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €676,60 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 30 incl. btw) en registratiekosten € 53,40 (btw-vrij)Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!