✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30583 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia Sandero
Private Lease

Rij v.a. € 249,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.

Vrijblijvende offerte KOM PROEFRIJDEN

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Sandero met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 249,- per maand in een complete, splinternieuwe Dacia Sandero rijdt.

Offerte aanvragen

Dacia Sandero -
rij kwaliteit en kracht

De Dacia Sandero straalt kwaliteit en kracht uit. Het wordt vanaf nu nog leuker om in een Dacia Sandero te rijden. De Dacia Sandero, een auto waarbij de ontwikkeling betrouwbaarheid voorop stond. Een solide constructie en rijgemak, dat is waar Dacia rekening mee heeft gehouden. Voorzien van Dacia motoren is de basis van de auto van bewezen kwaliteit. Bovendien is de Sandero zuinig in gebruik en goed voor het milieu. Niet voor niets is de auto voorzien van een C-label en hoeft de zakelijke rijder slechts 25% bijtelling te betalen als hij of zij voor de Sandero kiest.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.