Flex Occasion Financiering

Jij hebt een tweedehands Renault op het oog maar je houdt liever je spaargeld achter de hand. Dan is Renault Flex Occasion dé financiering voor jou. Je rijdt een Renault occasion zonder je (volledige) spaargeld in te leggen. Hoe het werkt?


 Hoe werkt Renault Flex Occasion 6,4% tot 7,4%?

  • Kies jouw Renault
  • Kies de looptijd:  36, 48 of 60 maanden
  • Kies welk bedrag je wilt financieren tot €20.000
  • Rentetarief afhankelijk van looptijd

 Flex occasion Essential 9,9%

  • 9,9% rente
  • 12 tot 72 maanden
  • Geen maximum te financieren bedrag
  • Aanbetaling mogelijk
  • Slottermijn mogelijk
 

BEKIJK ALLE OCCASIONS


Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice Occasion met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager. De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault. Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Occasion.


 

 

Renault Flex Occasion (RFO) is geldig op alle merken occasions gekocht in het Renault-netwerk. Jaarlijks kostenpercentage van 5,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of Renault Onderhoudscontract (onderhoudscontract) en 4,9% bij aanschaf van Renault Onderhoudscontract Uitgebreid. Looptijd 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!