Stam Soestdijk regelt het!

Zien we je straks in onze showroom?

De huidige modellen van Renault

Breng een bezoek aan onze garage in Soestdijk

Heb je geen nieuwe auto nodig, maar is jouw auto toe aan onderhoud? Dan staan onze monteurs in Soestdijk voor jou klaar in de garage! Bij onderhoud of reparatie kan je snel terecht voor een werkplaatsafspraak. Maar ook voor een snelle wissel naar winterbanden of zomerbanden en APK ben je bij onze garage in Soestdijk aan het juiste adres.

Renault Minute

Bij Stam Renault Soestdijk bieden wij de Renault Minute Service aan. Van maandag tot en met vrijdag kan je zonder afspraak bij ons terecht. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. Er wordt gebruik gemaakt van all-in prijzen, gratis offertes en originele Renault onderdelen.

Waar kan je ons vinden?

Soestdijk wordt omringd door plaatsen zoals Baarn en Soest. Je bereikt ons het snelste via de N221. Volg de Vredehofstraat totdat je bij de rotonde komt. Je ziet Stam Soestdijk vervolgens aan je rechterhand. Kom je vanuit Amersfoort? Rij dan de N221 af tot aan de kruising bij het Tinq tankstation. Sla hier rechtsaf, de Soesterbergsestraat op. Rij nu door totdat je bij de vierde rotonde bent. Hier vind je onze vestiging. Kom je met de trein? Stap dan uit op station Soestdijk. Je kunt bus 74 pakken. Stap uit bij de tweede halte (Nieuwerhoeklaan). Je ziet de vestiging al vanaf de bushalte. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf het station te lopen. Dat kost je ongeveer 15 minuten.

Stam Renault, dit zijn de contactpersonen

Wie zijn de contactpersonen die je kunt bereiken voor je vragen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

  • Verkoop
  • Ralph van den BosVerkoopadviseur

  • After Sales
  • Bas van HeusdenServiceadviseur

  • Bob RegterschotWerkplaatsmanager

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!