Stam Renault Roetfilter reinigen

Roetfilters zijn vaak aangebracht op auto's met dieselmotoren om de uitstoot van schadelijke roetdeeltjes op te vangen die anders de lucht zouden vervuilen. Zo ook voor diverse Renault modellen. Het roetfilter heeft echter onderhoud nodig. Na verloop van tijd raakt een roetfilter namelijk verstopt. Dit belemmert de doorstroom van het uitlaatsysteem. Hierdoor vermindert het vermogen van jouw Renault. Dankzij de roetfilter reiniger worden alle roetdeeltjes en andere verontreinigingen losgemaakt en verwijderd. Dit voorkomt dat je voortijds het roetfilter moet vervangen.

WERKPLAATS AFSPRAAK

ROETFILTER OFFERTE


Wanneer roetfilter reinigen?

Zoals vermeld raakt het roetfilter na verloop van tijd verstopt. Dit betekent dat het gereinigd moet worden om jouw Renault in goede conditie te houden. Deze reiniging kan periodiek worden verricht. Stam Renault adviseert om bij iedere Renault onderhoudsbeurt het roetfilter te reinigen.


Roetfilter reinigen € 29,95

Een roetfilter vervangen is vrij prijzig. Het reinigen van een roetfilter heeft hetzelfde effect als het vervangen ervan, mits het probleem door verstopping wordt veroorzaakt. Het reinigen van een roetfilter is echter voordeliger dan het vervangen ervan. Bij Stam Renault is een roetfilter reiniging zelfs heel voordelig. Het roetfilter van jouw Renault wordt bij ons al gereinigd voor slechts €29,95. Maak direct online een werkplaatsafspraak.


Advies over roetfilter reiniging

Bij Stam Renault geven weg graag advies over roetfilter reiniging. Je ontvangt bij ons een eerlijk advies over de beste oplossing.  De autotechnici zijn gediplomeerd en beschikken over ervaring met dit product. Vooraf ontvang je een heldere en eerlijke offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien nodig nemen onze Serviceadviseurs contact met je op om te overleggen over extra benodigde reparaties.


Afspraak maken.

Is je Renault toe aan een onderhoudsbeurt? Of denk je dat jouw roetfilter wellicht verstopt zit? Maak online een afspraak met Stam Renault en laat jouw roetfilter reinigen voor slechts € 29,95. Je bent van harte welkom in één van onze werkplaatsen.Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!