Welke motor past bij mij?

Ontdek makkelijk welke Renault
motor het beste bij je past.

Ontdek hier welke motor bij jou past

Renault heeft de afgelopen jaren uitgebreid met het aan aanbod in type motoren. Zo kan je al kiezen uit benzine, diesel, (plug-in)hybride, ECO-G en elektrisch. Het is best lastig om erachter komen welk type motor nou het beste bij jouw levensstijl past. Renault heeft een duidelijk overzicht van de motoren en de voordelen daarvan.


BENZINE MOTOREN

 E-TECH  ELEKTRISCH

E-TECH FULL-HYBRID

E-TECH PLUG-IN HYBRID 

ECO-G MOTOR

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!