Renault accu

Is de accu van je Renault aan vervanging toe? De accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening van de auto. Start de auto slecht? Dan is dit in 90% het gevolg van een slechte accu. Laat de accu dus snel nakijken of vervangen voordat deze je Renault je in de steek laat.

Wat doet een accu?

De accu levert stroom voor alle elektrische functies van de auto. Denk aan de radio, verlichting, ruitenwissers en de startmotor. Tijdens het rijden wordt de accu weer opgeladen door de dynamo. Een goede accu is dus essentieel voor het goed functioneren van een Renault.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Wanneer moet een accu worden vervangen?

De gemiddelde leeftijd van een accu is ongeveer zes jaar. Het kan helaas voorkomen dat de accu eerder aan vervanging toe is. Winterse perioden en een accu helemaal leeg laten lopen (je hebt bijvoorbeeld de verlichting aan laten staan) beďnvloeden de levensduur van een accu. Twijfel je of de accu nog goed werkt? Kom met je Renault naar de Stam Renault werkplaats en wij kijken of de accu aan vervanging toe is. Of plan alvast online een afspraak in.

WERKPLAATS AFSPRAAK

ACCU OFFERTE

Wat als je de Renault accu niet tijdig vervangt?

Naarmate een Renault meer wordt gebruikt slijten de onderdelen. Zo ook de accu. De meeste accu’s worden pas vervangen wanneer ze definitief zijn uitgevallen. En dat komt altijd op een ongelegen moment. Je moet naar een belangrijke afspraak. Je bent klaar met werk en wilt naar huis. Vervang tijdig de accu en deze problemen zullen tot het verleden behoren.

Garantie op accu vervangen

Bij Stam Renault heb je garantie op al het onderhoud aan een Renault. Dus ook bij het vervangen van jouw accu. Is de Renault accu binnen drie jaar wederom aan vervanging toe? Soms kan dit gebeuren. Stam Renault biedt altijd volledige garantie op de Renault accu. Wij werken met all-in prijzen. Zo weet je meteen wat de kosten zijn als de accu vervangen moet worden.

Prijs accu vervangen

De accu van je Renault kan al vervangen worden vanaf € 164,- all-in. Dit is inclusief garantie op onderdelen en arbeidsloon. Daarnaast is ook het inlezen van de software volledig inbegrepen. Onze accu’s zijn speciaal voor Renault gemaakt waardoor deze altijd perfect passen. Weten waar je aan toe bent met het vervangen van een accu? Altijd all-in prijzen en de beste service. Stam Renault bied je altijd duidelijkheid zodat je snel weer op weg bent.
Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!