Aanvraag Certificaat Van Overeenkomst (CVO/COC)

COC-document – fabrieksdocument voertuig

Een Certificate of Conformity, ofwel een COC document is een officieel fabrieksdocument van een voertuig. Dit document bevat 52 technische punten van een auto en is afgegeven aan vrijwel iedere Europese personenauto na 1998 en elke bedrijswagen sinds 2011. Het document kent verschillende benamingen. De officiële term is een Certificate of Conformity, maar zo wordt het document ook wel een CVO genoemd. 

Waarom een COC/CVO verklaring?

Een COC verklaring versoepelt vaak het import/export proces bij het invoeren van een auto. Een Nederlandse kentekencard in combinatie met het exportformulier deel 2 is vaak niet genoeg. In dit geval kan er dan een COC document worden aangevraagd wanneer deze niet bij de auto al aanwezig is. Het document toont namelijk aan dat het voertuig voldoet aan de wettelijk gestelde toelatingseisen. Iedere Renault krijgt bij de eerste teolating eenmalig een papieren CVO verstrekt, bewaar deze dus goed. 

Ben je de COC/CVO verklaring kwijt of heb je deze niet in je bezit? Bestel een duplicaat COC/CVO voor €199,- . Let op, wij kunnen uitsluitend een duplicaat CVO verstrekken als het land van (eerste) levering Nederland is.

CVO/COC VERKLARING BESTELLEN

Zelf online regelen, doe dit bij een van de vele bedrijven online zoals bij car-go.nl

Levertijd COC/CVO

 Wekelijks zullen de bestelde duplicaat CVO's worden afgedrukt en verstuurd. In sommige gevallen kan alleen het hoofdkantoor in het buitenland het betreffende duplicaat leveren, in dat geval is er sprake van een levertijd van circa een maand. 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!