MOBILIZE SMART CHARGE

De revolutie van het elektrisch rijden zet door. En die revolutie gaat steeds sneller, verder en leidt tot nóg betere laadoplossingen.

Renault is hierin koploper en komt nu met Mobilize Smart Charge. Hierdoor wordt elektrisch rijden weer een stukje goedkoper.

SLIM OPLADEN, IN ELK OPZICHT


Verklein je voetafdruk


Kies voor hernieuwbare energie. Op deze manier verklein je jouw
C-2=voetafdruk.

Bespaar geld


Automatisch opladen wanneer energietarieven het laagst zijn.
Met Mobilize smart charge laad de ZOE op als de energieprijzen
het laagst is., bijvoorbeeld buiten de piektijden van je energieleverancier. 


En ontvang geld terug!


Ontvang geld terug voor elke kWh slim opladen. Je kan in de app
bijhouden hoeveel geld je terug krijgt.

 Download voor Iphone Download voor Android
MOBILIZE SMART CHARGE-VIDEO

Renault werkt samen met Jedlix om Mobilize smart charge te maken. Lever een rechtstreekse bijdrage aan de energietransitie, telkens wanneer je je auto oplaadt. 


DE VOORDELEN VAN MOBILIZE SMART CHARGE GEBRUIKEN

 CO2 neutraal

Laad je auto automatisch op wanneer het elektriciteitsverbruik het laagst is en maak gebruik van meer hernieuwbare energiebronnen.

 Lagere energierekening

De app plant het opladen van je auto buiten de piektijden van je energiemaatschappij. Zo profiteer je van de meest goedkope tarieven!

 Slimme geld-terug-acties

De Mobilize smart charge app helpt je op efficiënte wijze gebruik te maken van het elektriciteitsnet, door de laadsessie soms te onderbreken. Je wordt voor deze flexibiliteit beloont. hoeveel? Je kan in de app bijhouden hoeveel geld je  terug krijgt.

 Apple StoreGoogle Play

 

Veelgestelde vragen

Is mijn elektriciteitsaansluiting geschikt voor Mobilize smart charge?

Om het meeste uit de Mobilize smart charge-app te halen, moet je een slimme meter hebben.

Is mijn multimediasysteem geschikt voor Mobilize smart charge?

De Mobilize smart charge-app is geschikt voor R-link en Easy-link-technologieën. Als je auto geschikt is voor Mobilize smart charge en zodra de connected services zijn ingeschakeld, dan maakt de app automatisch verbinding met je auto.

Is mijn elektrische auto geschikt voor Mobilize smart charge-technologie?

Mobilize smart charge is geschikt voor: Renault Zoe E-tech electric uit bepaalde productiejaren Zoe E-tech electric Phase 1 geproduceerd ná november 2019 Zoe E-tech electric Phase 2 geproduceerd ná oktober 2020 Alle Renault Twingo E-tech electric. De voertuigen moeten uitgerust zijn met het R-Link of EASY LINK multimediasysteem. Niet alle Renault Zoe E-tech electric modellen kunnen gebruik maken van Mobilize smart charge. Controleer via de VIN checker of jouw Renault Zoe E-tech electric geschikt is voor Mobilize smart charge. Is jouw Zoe E-tech electric niet geschikt? Dan is dit helaas ook niet achteraf te realiseren via After Sales..

 

*Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!