Renault Twingo Legend prototype Renault Twingo Legend

Nieuwe Renault Twingo Legend E-Tech Electric prototype

De Twingo Legend een stadsvoertuig zonder compromissen: de beste efficiëntie in zijn klasse met slechts 10 kWh/100 km, 75% lagere CO₂-uitstoot dan de gemiddelde Europese ICE-auto die in 2023 tijdens zijn levenscyclus werd verkocht en een lager grondstoffenverbruik dankzij het compacte formaat. De auto, gemaakt in Europa, krijgt een vanafprijs in Europa van minder dan € 20.000 (vóór subsidies), wat Europese klanten, naar verwachting minder dan € 100 per maand zal kosten.

Design van de Renault Twingo Legend

De styling en afmetingen van de Renault Twingo Legend  grijpen terug naar de eerste Twingo van Renault gecombineerd met moderne verlichting en details. De Twingo Legend zal in 2026 als productieauto op de markt komen! 

Benieuwd naar de toekomstige Renault Twingo Legend?
Blijf op de hoogte

Nieuwe Renault Twingo Legend voorproefje van de toekomst van Renault

De toekomstplannen van Renault zijn bekend, schone energie, service en technologie zijn de focuspunten. De eerste modellen van deze toekomst zijn de Renault Megane E-Tech electric, de Renault Scenic E-Tech electric en de Renault Austral E-Tech full hybrid. Ook de Renault Twingo Legend concept laat zien waar Renault voor staat. Deze elektrische Renault combineert het verleden met de toekomst en heeft een iconische, slimme auto gecreëerd. blijf op de hoogte van deze iconische Twingo Legend en meld je aan. 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!