Garantieplus, verleng je Renault garantie

Met GarantiePlus verleng je de oorspronkelijke garantietermijn van je nieuwe Renault. Dit geeft zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. De officiële Renault-fabrieksgarantie bedraagt 2 jaar of 3 jaar met in het derde jaar een kilometerbeperking van 150.000 km, afhankelijk van het model. Met GarantiePlus kan je deze periode voor sommige modellen zelfs verlengen tot maar liefst 7 jaar. 

Kies je voor Renault GarantiePlus dan ontvang je bij het contract een speciale pas. Met deze pas kan je vrijwel overal in Europa bij de Renault dealers terecht. Autopech of autoschade? Dan ben je op dat moment verzekerd van gratis professionele hulp. Een GarantiePlus overeenkomst kan bij Stam worden afgesloten door de eerste eigenaar, tot het einde van de fabrieksgarantie van die nieuwe Renault.

Verleng je je garantie voordat je auto een jaar oud is, dan is dat aanzienlijk voordeliger dan als de auto ouder is dan 1 jaar. Bovendien kan Stam de garantie verlenging dan voor je regelen . Na een jaar is alleen een online verlenging mogelijk die je dan zelf moet regelen. 

Meer informatie en prijzen

Is je auto jonger dan 1 jaar? Klik dan onderstaand voor de prijzen GarantiePlus 2023. Verlenging binnen een jaar is voordeliger dan na een jaar.

PRIJZEN GARANTIEPLUS

AANVRAAG GARANTIE+  BROCHURE GARANTIEPLUS

Is je Renault ouder dan een jaar?

 Verleng dan de Garantieplus online via Mobilize. Klik hier voor meer informatie en online verlengen.

Meer weten over pechulp en het verzekeren van jouw Renault? 


Renault Route Service

Renault autoverzekering

 

De prijzen zijn incl 21% assurantiebelasting. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. * De mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Naast deze gebruikelijke tarieven zijn er andere combinaties (looptijd / km) mogelijk, indien gewenst: vraag hiernaar bij het afsluiten. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van 'kilometerstand 0'.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!