Stam Renault modellen

 

  
  
  
  
  

Renault Megane E-Tech Electric

De nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric biedt klanten evenwichtige en geoptimaliseerde prestaties tegen gunstige prijzen. De verschillende uitvoeringen spelen in op de uiteenlopende behoeften van klanten, zowel voor dagelijks gebruik als weekendtrips en (verre) vakantiereizen.

Renault ZOE E-Tech Electric

De Renault Zoe E-Tech Electric is al 8 jaar de best verkochte 100% elektrische auto. Deze Renault heeft de beste actieradius in zijn klasse, zo rijd je tot 395 kilometer zonder onderweg te moeten stoppen om te laden.

Renault Clio

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting; de gloednieuwe Renault CLIO verovert je hart vanaf het moment dat hij aan komt rijden.

Renault Captur

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe Captur is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

Renault Arkana E-Tech

De Renault Arkana E-Tech is dé nieuwe sportieve hybride SUV van Renault. Niet alleen stoer, maar ook enorm ruimtelijk. Deze SUV heeft een bagagevolume tot wel 480 liter. Stap aan boord van een high-tech cockpit en relax dankzij het ergonomische interieur. Geniet elke keer opnieuw van een rit in jouw Renault Arkana.

Renault 5

Ontdek binnenkort in onze showroom de nieuwe 100% elektrische Renault 5 en alle Renault 5 kleuren, de Renault 5 afmetingen en de Renault 5 actieradius.

Renault Megane Estate

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe MEGANE Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.


Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!