Stam Renault modellen

 

  
  
  
  
  

Renault Megane E-Tech Electric

De nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric biedt klanten evenwichtige en geoptimaliseerde prestaties tegen gunstige prijzen. De verschillende uitvoeringen spelen in op de uiteenlopende behoeften van klanten, zowel voor dagelijks gebruik als weekendtrips en (verre) vakantiereizen.

Renault ZOE E-Tech Electric

De Renault Zoe E-Tech Electric is al 8 jaar de best verkochte 100% elektrische auto. Deze Renault heeft de beste actieradius in zijn klasse, zo rijd je tot 395 kilometer zonder onderweg te moeten stoppen om te laden.

Renault Clio

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting; de gloednieuwe Renault CLIO verovert je hart vanaf het moment dat hij aan komt rijden.

Renault Captur

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe Captur is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

Renault Arkana E-Tech

De Renault Arkana E-Tech is dé nieuwe sportieve hybride SUV van Renault. Niet alleen stoer, maar ook enorm ruimtelijk. Deze SUV heeft een bagagevolume tot wel 480 liter. Stap aan boord van een high-tech cockpit en relax dankzij het ergonomische interieur. Geniet elke keer opnieuw van een rit in jouw Renault Arkana.

Renault Megane Estate

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe MEGANE Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.

Renault Twingo E-Tech Electric

De nieuwe Twingo E-TECH Electric is gemaakt voor de stad. Je rijdt stijlvol door het stadsverkeer met deze volledige elektrische stadsauto. Door zijn kleine draaicirkel wordt manoeuvreren een fluitje van een cent.

Renault Grand Scénic 

De MPV van de Franse autofabrikant geldt al jaren als toonaangevend model binnen dit segment. Het is niet voor niets één van de populairste modellen. Inmiddels is de Renault Grand Scénic inclusief Scenic bijna vijf miljoen keer verkocht waarvan meer dan 150.000 in Nederland.

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!