Renault 5 E-Tech actieradius en opladen


Zonder twijfel vooruit

Actieradius Renault 5 E-Tech Electric

De iconische stadsauto is terug, nu 100% elektrisch. Met een innovatieve E-Tech-motor en een nieuwe batterij maakt de Renault 5 een verpletterende indruk. De Renault 5 E-Tech Electric heeft namelijk een rijbereik tot 400km*

Renault 5 opladen
Renault 5 e-tech electric laadsnelheid

Opladen Renault 5 E-Tech Electric

Het opladen van de batterij kan worden gedaan op drie verschillende manieren. 

Thuis opladen:

Jouw Renault 5 laadt thuis op via een laadpaal of een wallbox. Voor strikt noodzakelijk gebruik kun je een stopcontact gebruiken.

Onderweg opladen:

Met een DC snellaadpunt met een laadvermogen van maximaal 100 kW vergroot je - binnen 30 minuten - het rijbereik van de Renault 5 van 15% naar 80%**.

Publieke laadpunten:

Bijna 90% van de laadpunten in Europa heeft een vermogen van 22kW of minder. Zo is er altijd een geschikt laadpunt in de buurt. Met de 11 kW-lader van de Renault 5 kun je 50% van je rijbereik snel terugwinnen.

Met behulp van de My Renault-app kun je op afstand het laadniveau, de resterende actieradius, de voortgang van het opladen en de laadgeschiedenis bekijken.

Renault 5 E-Tech Electric motor

De Renault 5 reageert snel, versnelt soepel, heeft een lager zwaartepunt en wordt gecombineerd met een multi-link achteras voor nog meer rijplezier. De Renault 5 heeft tot 150pk en tot 245 nm koppel. Met de Renault 5 ga je vrolijk de weg op.

Renault 5 opladen

* Voertuigcertificering in behandeling. Gegevens uitsluitend ter informatie, met de batterij van 52 kWh beschikbaar wanneer bestellen mogelijk is, hetgeen kan variëren afhankelijk van de certificering van modellen en uitrusting. **voor de versie met een 52 kWh batterij batterij, laadtijd berekend onder optimale omstandigheden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!