Renault MASTERRenault TWINGO elektrisch

Nieuwe Renault MASTER: krachtig & zelfverzekerd

De Master heeft een eigen, unieke, uitgesproken stijl meegekregen. Elk detail aan de buitenkant van de Renault Master is ontwikkeld aan de hand van analyses in een windtunnel. Zo kon de luchtstroom worden geoptimaliseerd en kreeg de bedrijfswagen de perfecte stroomlijning. De voorzijde wordt gekenmerkt door het nieuwe merklogo van Renault en de extra grote full-LED-koplampen in een opvallende C-vorm rond de grille.

Renault MASTER technologie

Ontworpen voor topprestaties

Elk detail aan de buitenkant van de Renault Master is ontwikkeld aan de hand van analyses in een windtunnel. Zo kon de luchtstroom worden geoptimaliseerd en kreeg de bedrijfswagen de perfecte stroomlijning. 

De Nieuwe Master is in 2 varianten beschikbaar. De Renault Master E-Tech Electric heeft een geoptimaliseerde elektrische batterij met een verbruik van 87 kWh voor een grotere actieradius. Je laad binnen 35 minuten de batterij op tot 80% van de actieradius en je bespaart tot 30% op onderhoud. Daarnaast heeft de nieuwe Master een innovatief remsysteem voor snel en dynamisch remmen. 

De nieuwe Blue dCi-aandrijving is met zijn prestaties geschikt voor lange afstanden. Dankzij het nieuwe hydraulische remsysteem stoot deze dieselversie minder CO2 uit en verbruikt hij minder brandstof: minder dan 195 g per 100 km.

Benieuwd wat het allemaal is? Wij houden je graag op de hoogte
Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwe Master te bestellen vanaf €35.700

De dieselversies van de nieuwe Renault Master zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf €35.700 (excl. btw en bpm).  De Blue dCi-dieselmotor is verkrijgbaar in drie vermogensvarianten (130, 150 en 170 pk), allemaal in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. De motoren staan garant voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik (gemiddeld 1,5 l/100 km minder) vergeleken met het uitgaande model. Rond het einde van dit jaar is een nieuw ontwikkelde 9-traps volautomaat leverbaar.

Master E-Tech electric vanaf €45.900

De nieuwe Renault Master is ook leverbaar met volledig elektrische aandrijving. Er is keuze uit twee batterijpakketten van 40 kWh (vooral geschikt voor stedelijk gebruik) en 87 kWh (ideaal voor lange afstanden). Daarmee voldoet de Master E-Tech electric aan elke behoefte en zet hij met zijn indrukwekkende actieradius tot 460 kilometer (WLTP) de nieuwe standaard in zijn segment. Deze recordcijfers gaan gepaard met een laadvermogen van 1.625 kg voor chauffeurs met een B-rijbewijs en maximum trekgewicht van 2,5 ton.

Benieuwd wat het allemaal is? Wij houden je graag op de hoogte
Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Renault MASTER technologie

Diverse Master uitvoeringen en ombouwmogelijkheden

De vernieuwde MASTER is afgestemd op de wensen van professionals. De bedrijfswagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat je eenvoudig goederen of personen transporteert. Daarbij zijn er ook opties voor open transport. Welke uitvoering past het beste bij jouw onderneming?

Bedrijfswagen

Groot volume

Pick-ups

Dubbele cabine

Platform en chassiscabine

20 geavanceerde systemen 

De Master heeft systemen om de inzittenden en omgeving veilig te houden. Zo heeft de nieuwe Renault Master een parkeerassistent en achteruitrijcamera die je helpen met inparkeren. Ook is er een systeem voor de veiligheid van voetgangers, Een sensor laat de bestuurder weten dat hij of zij moet remmen bij het risico op een aanrijding met een voetganger. Het systeem remt de auto af als de bestuurder te laat reageert en brengt de auto indien nodig zelfs volledig tot stilstand. 

ook is er een veiligheidssysteem voor het waarnemen van fietsers in de dode hoek. De functie blind spot warning (BSW) neemt fietsers of auto's waar die zich uit het zicht van de bestuurder bevinden. Een waarschuwingslampje geeft dit aan in de buitenspiegel. Aan de bijrijderskant neemt een sensor fietsers in de dode hoek waar en geeft een zichtbaar en hoorbaar een signaal af.

Naast deze systemen zijn er nog 17 andere geavanceerde rijhulpsystemen met het Human First-programma van Renault. Blijf op de hoogte over de nieuwe Renault Master en mis niks. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Laadcapaciteit van 1625 kg.

De Renault Master levert de beste prestaties in zijn categorie en heeft een laadvermogen tot 1625 kg* en een trekvermogen van 2500 kg. Laden gaat eenvoudig dankzij de praktische stootlijst en de optimaal vormgegeven laadruimte met handgreep. Ook heeft hij de grootste schuifdeur in zijn categorie**.

De nieuwe Master heeft een vernieuwd, gebruiksvriendelijk dashboard waarop je de volledige bediening binnen handbereik hebt. Comfortabele individuele stoelen, mobiel kantoor met laptoptafeltje* en 135 liter aan opbergruimte. Ontdek comfort van wereldklasse, ontworpen voor het gemak van jouw ritten en dagelijkse activiteiten.

De Master heeeft een 10'' scherm, een van de grootste schermen die er zijn. Compleet met het slimme multimediasysteem openR link en de ingebouwde Google services. Deze gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke interface koppel je eenvoudig en snel met je mobiel.

offerte aanvragen

* meting gedaan in WLTP-cyclus in 2023 waarin de Master L2H2 3,5T D5 werd vergeleken met de Renault Master 3 phase 2. Intern onderzoek van Renault
** meting gedaan in WLTP-cyclus waarin de Master L2H2 E-Tech 87 kW en de Renault Master E-Tech Electric 52 kW met elkaar werden vergeleken. Intern onderzoek van Renault.
*** Google, Android Auto, Google Maps, Waze en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!