Master Accessoires en uitrusting


Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault MASTER


Versterk jouw nieuwe Renault Master met krachtige accessoires en uitrusting op maat. Zo is je bedrijfswagen klaar voor elke uitdaging. Ontdek de mogelijkheden en transformeer jouw Master tot de ultieme werkpartner.

Exterieur

Renault

Trekvermogen van 2500 pk
Of je nu aanhangwagens, bouwmateriaal of andere zware ladingen moet verplaatsen, de Renault Master staat voor je klaar. Met zijn trekvermogen van 2500 pk maakt deze krachtpatser elke klus moeiteloos.

Renault

Uitschuifbare treedplank
De nieuwe Master is uitgerust met een uitschuifbare treedplank, die het in- en uitstappen makkelijker maakt. De treedplank biedt extra veiligheid en comfort: ideaal bij het laden en lossen.

Renault

Robuust design met nieuw Renault-embleem
De voorzijde van de nieuwe Master straalt kracht en professionaliteit uit. Zo valt jouw bedrijf direct op. Met de stoere grille en de rest van het aerodynamische design oogt de Renault Master krachtiger en stijlvoller dan ooit.

Renault

Gemengde trekhaak voor optimaal trekvermogen
Voeg de gemengde trekhaak toe aan jouw Renault Master voor optimale trekkracht. Deze accessoire heeft een trekvermogen tot 3,5 ton, waardoor je gerust alles meeneemt wat je nodig hebt.

Interieur

Renault

Mobiel kantoor in de cabine
Belt de klant of moet je een route uitstippelen? Met de tablethouder, inductielader voor smartphones en het Easy Life-tafeltje bespaar je tijd en werk je efficiënter vanuit het mobiele kantoor. Deze handige functies maken het werk onderweg een stúk eenvoudiger.

Renault

Blijf bereikbaar door de smartphone inductielader
De nieuwe Renault Master is voorzien van een smartphone inductielader, waarmee je jouw telefoon draadloos oplaadt tijdens het rijden. Dit handige systeem zorgt ervoor dat je altijd een volle batterij hebt, zonder gedoe met kabels. Zo blijf je verbonden met een volle batterij.

Renault

Nieuwe versnellingsbak
De nieuwe Master is uitgerust met een automatische hydraulische versnellingsbak die zorgt voor verbeterde veiligheid, meer comfort en een grotere actieradius. Geniet van een efficiëntere en comfortabelere rit, ongeacht de omstandigheden.

Renault

Vehicle-to-Load (V2L)
De bus verandert in een mobiele stroomvoorziening dankzij Vehicle-to-Load (V2L). Hiermee kun je elektrische powertools en apparatuur overal gebruiken. Bovendien maakt Vehicle-to-Grid (V2G) het mogelijk om elektriciteit terug te leveren aan het net: ideaal bij stroomuitval.

Kosten rijklaar maken €720.- (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!