Master Accessoires en uitrusting


Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault MASTER


De nieuwe MASTER is de perfecte bedrijfswagen voor professionals. Met het vernieuwde design val je direct op. Het moderne interieur beschikt over rijkelijk veel opbergruimtes om jouw rijdende kantoor zo praktisch mogelijk te maken. Personaliseer de MASTER helemaal naar jouw wensen.

Exterieur

Renault

Creëer extra laadruimte
Met de verschillende dakdragers van Renault creëer je extra laadruimte. Er is een groot aanbod dakdrager, voor een optimaal daktransport met de MASTER. Zo neem je extra grote of zware materialen eenvoudig mee naar al jouw klussen.

Renault

Bescherm jouw MASTER tegen inbraak
Met de Mul-T-Lock bescherm je de inhoud van jouw bedrijfswagen tegen inbraak. Dit slot voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld. Vergrendel jouw MASTER in een handomdraai en ga gerust aan het werk.

Renault

Personaliseer jouw MASTER
De nieuwe Renault MASTER heeft een imposant exterieur met hoogwaardige afwerkingen. Deze bedrijfswagen is afgestemd op alle wensen van professionals. Personaliseer jouw MASTER met een verchroomde grille en maak direct indruk.

Renault

Gemengde trekhaak voor optimale trekvermogen
Voeg de gemengde trekhaak toe aan jouw Renault MASTER voor een optimale trekkracht. Deze accessoire heeft een trekvermogen tot 3,5 ton. Zo neem je gerust alles mee wat je nodig hebt.

Interieur

Renault

Altijd met je telefoon verbonden
Dankzij het multimediasysteem R-Link Evolution of Media Nav Evolution ben je onderweg altijd verbonden. Het systeem is snel te koppelen aan je telefoon en eenvoudig te bedienen door het touchscreen. Zo heb je jouw contactpersonen en routes altijd bij de hand.

Renault

Laad onderweg je telefoon op
Kom altijd met een opgeladen telefoon aan op bestemming met de draadloze telefoon oplader. Zo kan je jouw telefoon gebruiken wanneer jij het nodig hebt en blijf je voortdurend bereikbaar.

Renault

Verlicht eenvoudig je laadruimte
Met de handige LED-laadruimteverlichting heb je altijd goed zicht in jouw gehele laadruimte. De verlichting hangt achterin de laadruimte en bij de schuifdeur. Met een simpele druk op de knop heb je direct een helder beeld.

Renault

Parkeren is nog nooit zo simpel geweest
Parkeer je bedrijfswagen snel en nauwkeurig met de parkeersensoren voorop en de achteruitrijcamera. Bekijk de ruimte via het multimediasysteem en parkeer je MASTER vliegensvlug.

Kosten rijklaar maken €720.- (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!