Twee ideale lesauto's

Alleen bij Stam:
Lesauto als vervangend vervoer!

OFFERTE AANVRAGEN

Bij Stam krijg je een lesauto als vervangend vervoer mee bij onderhoud of reparatie. Rijlessen in de Renault Clio  of Captur

Met de nieuwe Renault Clio of Captur is rijlessen geven comfortabel en duurzaam. Met hun dynamische chassis is elke rit aangenamer en veiliger dan ooit. 

Voordelen op een rij

  • GRATIS voor VRB-leden: Peter Claassen dubbele bediening t.w.v. €790,- excl. btw
  • Lesauto als vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie.
  • Ben je lid van de VRB? dan geniet je als rijschoolhouder van nog meer voordelen zoals extra korting bij aanschaffen lesauto. 
Kom proefrijden Meer informatie Captur

Renault CLIO

Dubbele bediening 

GRATIS voor VRB leden

De dubbele bediening van Peter Claassen zorgt voor de optimale
inbouwoplossing. Bovendien zijn het rem-, koppelings- en gaspedaal
uitneembaar om ook tijdens het niet-lessen extra ruimte te creëren
voor uw medepassagiers. Deze dubbele bediening is er voor slechts
€ 790 exclusief BTW.

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!