Ook zo benieuwd wat je kunt verwachten?

Stam Renault presenteert de nieuwe...

Nieuwe Renault Scenic E-Tech electric

De gloednieuwe Renault Scenic E-Tech 100% elektrisch combineert efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid met een compleet nieuw ontwerp. Enkel de naam is hetzelfde, want verder is alles anders. Zijn kenmerkende stijl zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt blijft, terwijl je volledig elektrisch rijdt.

 Nieuwe Renault Master

De Renault Master is een nieuwe fase ingegaan. Zijn aerodynamische design staat voor pure efficiëntie. Samen met het nieuwe dynamische remsysteem verbruikt hij in de dieselversie (dCi 2L) tot 1,5 liter/100km minder brandstof. De E-Tech 100% electric (tot 410 kilometer rijbereik) heeft met het nieuwe remsysteem een 21% grotere actieradius gekregen. De bestuurder zit centraal in de cabine en kan gemakkelijk bij de bedieningselementen en het 10" scherm met ingebouwde Google services en openR link.

 Nieuwe Renault Rafale

De Renault Rafale is een SUV-coupé die is geboren en getogen voor rijplezier. Het nieuwe vlaggenschip combineert zijn technologische arsenaal van hybride-aandrijflijnen, chassis en elektronische uitrusting voor een uitgebreid totaalpakket voor veeleisende klanten.

 Nieuwe Renault Trafic E-Tech Electric

Renault de Trafic E-Tech electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute verkooptopper Renault Trafic. Net als bij de andere elektrische bedrijfswagens in het gamma geldt dat er geen compromissen zijn gedaan in vergelijking met de versies met een verbrandingsmotor - de Trafic E-Tech electric biedt dezelfde mate van bruikbaarheid en verscheidenheid.

Nieuwe Renault 5 E-Tech Electric prototype

leuk, brutaal en technisch hoogstaand, de binnenkort nieuwe, iconische stadsauto stuurt je toekomst in. Met als doel: elektrische auto's over heel Europa te verspreiden. De R5 was vroeger een populaire en onmisbare auto met een moderne twist: stil, technisch hoogstaand, milieuvriendelijk en brutaal. Dat is de prototype ook voor de nieuwe generatie! 

Nieuwe Renault 4EVER Trophy

De nieuwe, toekomstige elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er 8 miljoen werden verkocht. Deze auto staat symbool voor wendbaarheid, robuustheid en eenvoud. De Renault 4 is deels luxe en deels avonturier. Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, is de Renault 4EVER Trophy showcar onthult. Een 100% elektrische uitvoering van de iconische 4L.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!