Ook zo benieuwd wat je kunt verwachten?

Stam Renault presenteert de...

Nieuwe Renault 5 E-Tech Electric 

Leuk, brutaal en technisch hoogstaand, de binnenkort nieuwe, iconische stadsauto stuurt je toekomst in. Met als doel: elektrische auto's over heel Europa te verspreiden. De R5 was vroeger een populaire en onmisbare auto met een moderne twist: stil, technisch hoogstaand, milieuvriendelijk en brutaal. Dat is de Renault 5 ook voor de nieuwe generatie!

 Nieuwe Renault Master

De Renault Master is een nieuwe fase ingegaan. Zijn aerodynamische design staat voor pure efficiëntie. Samen met het nieuwe dynamische remsysteem verbruikt hij in de dieselversie (dCi 2L) tot 1,5 liter/100km minder brandstof. De E-Tech 100% electric (tot 410 kilometer rijbereik) heeft met het nieuwe remsysteem een 21% grotere actieradius gekregen. De bestuurder zit centraal in de cabine en kan gemakkelijk bij de bedieningselementen en het 10" scherm met ingebouwde Google services en openR link.

 Nieuwe Renault Symbioz

De Symbioz wordt de meest compacte SUV van Renault met een lengte van 4,41, waarmee de auto net iets korter is dan de Austral. Het interieur van de toekomstige Renault Symbioz voldoet aan alle behoefte van een gezin dankzij de royale binnenruimte en voldoende plek voor inzittenden en de bagage.

 Nieuwe Renault Trafic E-Tech Electric

Renault de Trafic E-Tech electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute verkooptopper Renault Trafic. Net als bij de andere elektrische bedrijfswagens in het gamma geldt dat er geen compromissen zijn gedaan in vergelijking met de versies met een verbrandingsmotor - de Trafic E-Tech electric biedt dezelfde mate van bruikbaarheid en verscheidenheid.

Nieuwe Renault Twingo Legend E-Tech Electric

De Twingo Legend een stadsvoertuig zonder compromissen: de beste efficiëntie in zijn klasse. De auto, gemaakt in Europa, krijgt een vanafprijs in Europa van minder dan € 20.000 (vóór subsidies), wat Europese klanten, naar verwachting minder dan € 100 per maand zal kosten.

Nieuwe Renault 4EVER Trophy

De nieuwe, toekomstige elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er 8 miljoen werden verkocht. Deze auto staat symbool voor wendbaarheid, robuustheid en eenvoud. De Renault 4 is deels luxe en deels avonturier. Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, is de Renault 4EVER Trophy showcar onthult. Een 100% elektrische uitvoering van de iconische 4L.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!