Ook zo benieuwd wat je kunt verwachten?

Stam Renault presenteert de nieuwe...


Nieuwe Renault Trafic E-Tech Electric

 Renault de Trafic E-Tech electric, de eerste volledig elektrische versie van de absolute verkooptopper Renault Trafic. Net als bij de andere elektrische bedrijfswagens in het gamma geldt dat er geen compromissen zijn gedaan in vergelijking met de versies met een verbrandingsmotor – de Trafic E-Tech electric biedt dezelfde mate van bruikbaarheid en verscheidenheid.


Nieuwe Renault Rafale

De naam van de Rafale is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van Renault in de luchtvaart, die zich afspeelt rond het begin van de twintigste eeuw. In die tijd werden alle vliegtuigen vernoemd naar een bekende wind, zo werdt de C460 in 1934 omgedoopt tot Rafale.


Nieuwe Renault Scenic Vision

De Renault Scenic Vision combineert efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid met een nieuw design. De Renault Scenic Vision introduceert een nieuwe design van royale vormen met zachte en gestructureerde rondingen. 95% van de materialen , inclusief de batterij, is recyclebaar. 70% van de materialen in deze Scenic is al gerecycled. Dit in combinatie met de H2-technologie maakt deze conceptcar de ambitie van Renault. 


Nieuwe Renault 4EVER Trophy

De nieuwe, toekomstige elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er 8 miljoen werden verkocht. Deze auto staat symbool voor wendbaarheid, robuustheid en eenvoud. De Renault 4 is deels luxe en deels avonturier. Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, is de Renault 4EVER Trophy showcar onthult. Een 100% elektrische uitvoering van de iconische 4L.


Nieuwe Renault 5 E-Tech Electric prototype

leuk, brutaal en technisch hoogstaand, de binnenkort nieuwe, iconische stadsauto stuurt je toekomst in. Met als doel: elektrische auto's over heel Europa te verspreiden. De R5 was vroeger een populaire en onmisbare auto met een moderne twist: stil, technisch hoogstaand, milieuvriendelijk en brutaal. Dat is de prototype ook voor de nieuwe generatie! 

De toekomstige productiemodellen van Renault staan bijna klaar om je te ontmoeten en de wereld te verkennen. De auto’s in de toekomst zullen nóg veiliger zijn en steeds autonomer gaan rijden. De inzittenden worden verbonden met de auto en de omgeving waarin ze rijden. Ben jij er klaar voor? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, mis geen enkele onthulling meer en zorg dat jij niet ingehaald wordt!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!