✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29993 klantreacties is  95% tevreden over Stam!
Toekomstige modellen

Stam Renault presenteert de nieuwe.....

Hoe zien de nieuwe modellen van Renault eruit? Ook zo benieuwd
wat je kunt verwachten? Houd deze pagina in de gaten en je weet het als eerste.
   

Nieuwe Renault ZOE

De nieuwe ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius. Het nieuwe design geeft hem nog meer karakter. De nieuwe ZOE biedt de nieuwste technologieën voor maximaal rijcomfort

LEES MEER

Nieuwe Renault CAPTUR

De nieuwe Captur heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met een duidelijke SUV-uitstraling oogt hij atletischer en dynamischer dan ooit. Een revolutie in het interieur en nieuwe dimensie van technologie en kwaliteit.

LEES MEER

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.