✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30673 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Trafic Passenger

Trafic Passenger - Reizen wordt een feest

Ervaar de Renault Trafic Passenger
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je TRAFIC Passenger

Met onderhoud bij Stam Renault komen jij en je Renault TRAFIC Passenger nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Renault.

Als officieel Renault dealer kennen wij je TRAFIC als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault TRAFIC Passenger - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault TRAFIC Passenger? Laat je overtuigen om te kiezen voor deze praktische Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Met de Renault TRAFIC Passenger wordt reizen een feest!

KOM PROEFRIJDEN

Renault TRAFIC - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.673 KLANTREACTIES
Prima geholpen door Pascal Boehle. Hij heeft me goed genformeerd en met veel geduld al mijn vragen beantwoord. Kort na de aflevering belde hij nog of de rit naar huis goed was gegaan. Dat had ik ni...
Lees alle reviews

Kopje koffie?
Wij doen u graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

Star Star Star Star
30.669 klantreacties

Aflever Cadeau overtrof onze verwachting

Lees alle reviews

1 Gemiddelde CO2 uitstoot g/km (volgens EG-richtlijn 715/2007) 2 In het BPM-bedrag zijn de eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 698,52, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 49,10, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,50 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 38,10%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.