✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30768 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Trafic Passenger

Trafic Passenger - Reizen wordt een feest

Ervaar de Renault Trafic Passenger
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je TRAFIC Passenger

Met onderhoud bij Stam Renault komen jij en je Renault TRAFIC Passenger nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Renault.

Als officieel Renault dealer kennen wij je TRAFIC als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault TRAFIC Passenger - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault TRAFIC Passenger? Laat je overtuigen om te kiezen voor deze praktische Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Met de Renault TRAFIC Passenger wordt reizen een feest!

KOM PROEFRIJDEN

Renault TRAFIC - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.768 KLANTREACTIES
Over de verkoop zijn we meer dan tevreden. Maar daarna ging het erg mis. De verklikker van de dode hoek deed het niet, kon ik ook niet terug vinden in het systeem. Mijn verkoper kon hem ook niet vi...
Lees alle reviews

Kopje koffie?
Wij doen u graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

1 Gemiddelde CO2 uitstoot g/km (volgens EG-richtlijn 715/2007) 2 In het BPM-bedrag zijn de eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 698,52, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 49,10, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,50 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 38,10%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.