Renault trekhaak

Stam Renault biedt een breed assortiment nieuwe trekhaken, afneembare trekhaken en trekhaken voor alle Renault modellen. Stam Renault heeft het allemaal op voorraad. Geen vluchtige afhandeling maar met zorg aandacht besteden aan je Renault. De juiste Renault trekhaak met een vakkundige montage. Dat is Stam Renault.

Afspraak trekhaak monteren Offerte trekhaak monteren

Voordelen van een Renault trekhaak

Veel trekhaken worden kant en klaar geleverd. Vaak passen deze trekhaken net niet waardoor het tijdens de montage altijd passen en meten is alvorens de trekhaak goed bevestigd is. En goede montage is uiteraard erg belangrijk. Je wilt toch niet dat de aanhanger of caravan niet goed bevestigd is? Levensgevaarlijk! Kies voor een Renault trekhaak van Stam Renault en je kunt altijd veilig op weg. Top materiaal, uitstekende pasvorm en de beste montage die je voor je Renault kunt wensen. En bij Stam Renault ook voor een scherpe prijs.

Vaste of afneembare trekhaak

Bij Stam Renault heb je de keuze uit trekhaken die exact passen bij dat model en uitvoering. Officiële Renault kwaliteit voor een top auto. Bij aankoop van een trekhaak heb je de keuze tussen een vaste of afneembare trekhaak. Een vaste trekhaak is de meest gemaakte keuze. Een afneembaar trekhaak systeem daarentegen oogt mooier omdat deze vaak wegvalt achter de bumper na het afkoppelen. Daarnaast kan een afneembare trekhaak noodzakelijk zijn als de kogel van de trekhaak voor de kentekenplaat valt. Dat is immers verboden.

Trekhaken per model

Renault biedt trekhaken voor diverse modellen. Hieronder een overzicht van alle modellen waarvoor wij trekhaken bieden:

 • Renault Twingo (let op alleen voor fietsdrager)
 • Renault Clio (Estate)
 • Renault Captur
 • Renault Mégane
 • Renault Scénic
 • Renault Kadjar
 • Renault Kangoo
 • Renault Talisman 
 • Renault Espace
 • Renault Trafic
 • Renault Master

Staat het model er niet tussen? Neem contact op met Stam Renault.

Garantie op trekhaak vervangen

Bij Stam Renault heeft  12 maanden garantie op al het onderhoud, het materiaal en het volledige uurloon. Vindt dat maar eens bij iemand anders! Bovendien betreft het altijd originele Renault onderdelen wat zorgt voor een perfecte pasvorm en een aanzienlijk langere levensduur.

Renault trekhaak prijs

Stam Renault kent een all-in prijs voor een nieuwe trekhaak. Je hoeft dus niets extra te betalen voor het monteren van de trekhaak en komt dus nooit voor verrassingen te staan. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent. Kom dus eens langs in een van onze vestigingen en laat je adviseren over reparatie, vervanging of het kopen van een nieuwe trekhaak voor je Renault.

Prijs trekhaak vervangen

Het vervangen van de Renault trekhaak bij Stam is erg voordelig. Voordeel is dat Stam Renault altijd all-in prijzen hanteert. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Geen extra kosten maar altijd een lage prijs. Dat biedt Stam Renault aan al haar klanten.Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!