✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault Minute 

Service zonder afspraak

Renault minute

In enkele Stam Renault vestigingen bieden wij de Renault Minute Service. Van maandag tot en met vrijdag kan je hier zonder afspraak terecht. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. Er wordt gebruik gemaakt van all-in prijzen, gratis offertes en originele Renault onderdelen.


Onze acht Renault Minute beloften zijn:

  1. Een direct welkom bij aankomst met of zonder afspraak. Een direct contact met jouw autotechnicus.
  2. Een direct contact met de Autotechnicus.
  3. Een gratis en systematische visuele controle van de auto met 25 controlepunten na elke reparatie- en onderhoudsbeurt.
  4. Voor de meeste reparaties en onderhoudsbeurten worden all-in prijzen gehanteerd die je een transparante en heldere offerte garanderen zonder verrassingen.
  5. Een gratis prijsopgave indien gewenst.
  6. Originele Renault onderdelen met 1 jaar fabrieksgarantie zowel op onderdelen als arbeidsloon.
  7. Ruime openingstijden: 6 dagen in de week, maandag t/m zaterdag.*
  8. Een uitstekend ontvangst veraangenaamt je bezoek en de wachttijd.

* van toepassing op Stam Amersfoort en Stam Leidsche Rijn zaterdagochtend opening. Met negen activiteiten verzorgt Renault Minute het veelvoorkomende onderhoud aan de auto. Aan iedere activiteit wordt bijzonder veel aandacht besteed door een Renault Minute Technicus die daar speciaal voor is opgeleid. Je kunt bij Renault Minute terecht voor de volgende werkzaamheden: APK, controle van banden, schokdempers, remsysteem, uitlaat, accu, olieverversing, kleine onderhoudsbeurt, airconditioning bijvullen en accessoires.Hoe kunnen wij helpen?

Renault Minute