Renault Symbioz Renault Symbioz full hybrid

Renault onthult naam van de nieuwe compacte SUV: de Renault Symbioz

De naam van de nieuwste Renault in het C-segment Symbioz is afgeleid van het oud griekse woord 'Symbiosis' wat samenleven betekent. Deze naam past perfect bij het DNA van Renault, dat als fabrikant auto's maakt om mee te leven, voor het leven. De nieuwe Renault Symbioz kenmerkt zich door het nieuwe design van Renault, wat terug te zien is bij andere recent uitgekomen modellen zoals de Renault Scenic E-Tech Electric. De Symbioz wordt de meest compacte SUV van Renault met een lengte van 4,41, waarmee de auto net iets korter is dan de Austral.

Renault Symbioz interieur

Renault Symbioz, een auto om mee te leven

De Symbioz wordt de meest compacte SUV van Renault met een lengte van 4,41, waarmee de auto net iets korter is dan de Austral. Het interieur van de toekomstige Renault Symbioz voldoet aan alle behoefte van een gezin dankzij de royale binnenruimte en voldoende plek voor inzittenden en de bagage. Daarnaast heeft de Symbioz het beste dat Renault te bieden heeft, waaronder het nieuw ontwikkelde solarbay panoramadak, waarmee het glazen dak te verduisteren is zonder het af te deken. Met deze technologie maak je het glas donkerder of lichter om zo de perfecte lichtinval te creëren. De Symbioz krijgt de nieuwe E-Tech Full Hybrid aandrijflijn met een vermogen van 107kW (145 pk) die, met het lage gewicht van de auto met minder dan 1.500 kg, zorgt voor veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik beperkt blijft. 

Benieuwd naar de toekomstige Renault Symbioz?
Blijf op de hoogte

Bekijk de video over hoe de naam Symbioz tot stand kwam.

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!