Renault Twizy occasion

De Renault Twizy, ook wel bekend als de Renault Z.E., is de nieuwste stadsauto van Renault. Deze compacte 2 persoonsauto is volledig elektrisch. Een groot voordeel van deze elektrische wagen van Renault is dat je geen wegenbelasting en geen BPM betaald. Bij Stam Renault hebben we een aantal tweedehands Twizy’s in ons occasionaanbod.

Verfijn zoekopdracht

Verfijn zoekopdracht

Merk
Renault
Model
Twizy
Brandstof
Maak uw keuze
Prijs

Renault Twizy

Intens 80 HUURBATTERIJ

€ 8.490  
  • 13.521 km
  • 2019
BEKIJK AUTO

Renault Twizy

Intens 80 HUURBATTERIJ

€ 10.990  
  • 11.380 km
  • 2020
BEKIJK AUTO

Renault Twizy

Intens HUURBATTERIJ

€ 8.490  
  • 9.212 km
  • 2019
BEKIJK AUTO

Renault Twizy

Intens Batterijhuur

€ 8.490  
  • 10.630 km
  • 2019
BEKIJK AUTO

De elektrische stadsauto van Renault: De Twizy

De Renault Twizy is de perfecte auto om je door een drukke stad te verplaatsen. Dankzij zijn compacte design en futuristisch vormen is de Renault Twizy een echte eyecatcher. Parkeerproblemen behoren tot de verleden tijd want je parkeert de Renault Twizy waar je maar wilt.

De Twizy is in 2012 door Renault op de markt gezet. Deze elektrische wagen wordt aangeboden met twee verschillende elektromotoren: een 45 km/u en een 80km/u variant. Vanwege de elektromotor heeft de Renault Twizy geen schakelmechanisme. De Twizy is een combinatie tussen een compacte auto en een scooter. De 45km/u variant is daarnaast populair onder jongeren. Deze modellen mag je vanaf 16 jaar al rijden en zijn uitgerust met bluetooth speakers in het plafond.

Renault Twizy prijs

Rijden in een Renault Twizy is zeer voordelig. Bij Stam rij je vanaf € 7.590,- al in een nieuwe Twizy. Voor ongeveer € 2,- heb je al een volle tank (oplaadkosten). Daarnaast zijn de onderhoudskosten zeer beperkt. Dit in combinatie met een voordelig belastingtarief maakt de Renault Twizy een ideale 2 persoons stadsauto.

Een tweedehands Twizy kopen

Vanwege zijn jonge leeftijd zijn Renault Twizy occasions vaak uniek. Het aanbod tweedehands Twizy’s is bij veel dealers dan oo kaak beperkt. Bij Stam zorgen we echter altijd voor een divers en gevarieerd occasion aanbod. Zijn er geen Renault Twizy occasions te vinden in ons actuele occasion aanbod? Neem dan contact op met één van de Stam Renault vestigingen. Wellicht dat één van onze medewerkers je kan helpen met je zoektocht.

Techniek en uitrusting

Met volle accu heeft de Renault Twizy een actieradius van circa 100 kilometer. Het gewicht van de accu is 100 kilo en daarmee is de accu één van zwaarste onderdelen van de auto. Een klein nadeel aan deze elektrische Renault wagen is dat het opladen van een lege accu 3,5 uur duurt. Op het gebied van veiligheid is de Renault Twizy standaard uitgerust met bestuurdersairbag, speciaal ontworpen veiligheidsgordels, schijfremmen en wegrijblokkering. Een opvallende toevoeging van Renault is de activeerbare geluidssimulator.

Stam Renault occasion aanbod

Naast een groot aanbod van Renault Twizy occasions beschikt Stam ook over vele andere Renault occasions. Van kleine elektrische stadauto’s tot grote gezinswagens. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale auto voor jou. Heb je nog speciale wensen zoals een aflevering vóór openingstijd of een extra lange proefrit? Dan is dat geen probleem bij Stam. Wij proberen altijd het extra stapje te doen voor onze klanten.

Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook na 10 jaar nog!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!