Lease

Bij Stam Renault kunt u kiezen uit verschillende soorten lease om aan uw persoonlijke en zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een auto voor persoonlijk gebruik of voor uw bedrijf, Stam biedt een breed scala aan leaseopties om aan uw individuele wensen te voldoen. 

Private Lease

Stam Renault Private Lease is dé oplossing voor wie zorgeloos wil rijden zonder grote investeringen.
Met onze all-inclusive leasepakketten heb je geen omkijken meer naar bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Het enige wat je nog hoeft te doen is tanken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen onverwachte kosten.

Bij Stam Renault Private Lease kun je kiezen uit verschillende modellen en opties, zodat er altijd een Renault is die bij jou past. Ga bijvoorbeeld voor de compacte en sportieve Renault Clio of kies voor de ruime en comfortabele Renault Captur. Maar ook voor de trendy Renault Twingo of de stoere Renault Kadjar kun je bij ons terecht. Alle modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn veilig en zuinig.

Bij Stam Renault Private Lease hebben we transparantie en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Zo kun je bij ons altijd tussentijds kosteloos je contract wijzigen of beëindigen. Bovendien zijn onze leasepakketten standaard inclusief vervangend vervoer, zodat je altijd mobiel blijft.

Benieuwd naar ons aanbod?

 Occasion Private Lease

Bij Stam Renault Occasion Private Lease kun je profiteren van de voordelen van private lease én rijden in een jong gebruikte Renault. Met onze all-inclusive leasepakketten hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Het enige wat je nog hoeft te doen is tanken. Bovendien heb je bij ons keuze uit diverse modellen en uitvoeringen, zodat er altijd een Renault is die bij jou past. Onze occasion leasepakketten bieden je de mogelijkheid om voordelig te rijden in een Renault van hoge kwaliteit. Alle auto's worden uitvoerig gecontroleerd en worden afgeleverd met een complete onderhoudshistorie, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare auto. Bij Stam Renault Occasion Private Lease kun je bovendien tussentijds kosteloos je contract wijzigen of beëindigen, zodat je altijd flexibel blijft. 

Zakelijk Lease

Bij Stam Renault Zakelijk Lease kun je als ondernemer profiteren van de voordelen van zakelijk leasen. Met onze leasepakketten rijd je in een Renault van hoge kwaliteit en heb je keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Onze auto's worden uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Bij Stam Renault Zakelijk Lease heb je bovendien de mogelijkheid om je leasecontract flexibel aan te passen aan de behoeften van je onderneming. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig extra auto's bijleasen wanneer je bedrijf groeit. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de beste leaseopties voor jouw onderneming. Als zakelijke leaserijder profiteer je van diverse fiscale voordelen, zoals de mogelijkheid om de btw terug te vorderen. Ook profiteer je van het gemak van een vast maandbedrag en de zekerheid van vaste kosten.

Meer informatie over zakelijk leasen?

 Acties

Stam Renault toont de huidige Private Lease acties die beschikbaar zijn voor de Renault modellen. De actiepakketten variëren in duur van 24 tot 60 maanden en hebben verschillende opties voor wat betreft de kilometerstand en het eigen risico. Er zijn pakketten beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!