Onderhoudsbeurt Renault: voordelig bij Stam Renault

Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt je auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Dit is belangrijk voor de conditie van de auto, vooral wanneer je jaarlijks meer dan 12.000 kilometer rijdt. Tijdens een Onderhoudsbeurt van Renault vinden alle werkzaamheden plaats die ook tijdens de Budgetbeurt gedaan worden waaronder olie verversen en het oliefilter vervangen.

AFSPRAAK MAKEN

APK KEURING OFFERTE

 

Daarnaast controleren onze professionele medewerkers tevens vele andere punten zoals:
stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie, chassis.

Auto’s zijn steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de autotechnicus ook een proefrit met de auto om er zeker van te zijn dat je weer veilig de weg op kunt.

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer jouw Renault APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Renault Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.
* exclusief roetmeting diesels  


 

Afspraak maken voor een Renault onderhoudsbeurt

Veiligheid is voor iedere auto belangrijk. Met de Renault Onderhoudsbeurt van Stam Renault wordt de auto op alle punten gecontroleerd. Zo blijf je rijden in een veilige Renault. 

PRIJZEN

styled
 RENAULT ONDERHOUD BENZINE   DIESEL  APK
 Twingo, Clio, Modus  € 251,-  € 280,-  Gratis
 Mégane, Scénic, Kangoo Family € 252,-   € 280,-  Gratis
 Laguna, Koleos, Espace, Vel Satis  € 274,-  € 310,-  Gratis

Bovengenoemde modellen en prijzen zijn alleen van toepassing indien zij vallen onder Renault Onderhoud.Overzicht werkzaamheden

Overzicht van alle werkzaamheden die tijdens de Renault Onderhoudsbeurt worden verricht:

 

Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!