Stam Specials

De Renault die speciaal aansluit op jouw wensen

De Stam Specials  zijn klaar om je te ontmoeten en te verbazen. Samen met Branche specifieke professionals helpen wij jou met de bedrijfswagen die aansluit op jouw wensen en werkzaamheden. Het enigste wat jij hoeft te doen is je werkzaamheden en wensen met ons te delen, wij regelen de rest. Ben jij er klaar voor? Neem contact op met onze specialisten en stel jouw Stam Special samen. 

CONTACT


De Renault Express schildersbus 

Of u de nieuwe Renault schildersbus nu koopt of least, met Stam komt u altijd goed uit de verf. Wij zorgen dat u snel en voordelig aan de slag kunt, met een bedrijfswagen die gemaakt en ingericht is voor uw vak.
Al vanaf € 10 per dag rijden in een gloednieuwe Express, inclusief volledige inrichting? U bent van harte welkom voor een proefrit demonstratie en maatwerk offerte.


Stam Dog Edition 

Bij het vervoeren van (dienst)honden komt meer kijken dan het plaatsen van een kooi in uw auto. Samen met hondenauto.nl bieden wij het beste totaalpakket afgestemd op uw wensen. Wij vertellen je onderstaand graag meer over.

"De Stam Dog Edition" zijn Renault bedrijfswagens met speciale inbouw die geschikt is voor het veilig vervoeren van uw viervoeters, dit in combinatie met de hoogste kwaliteit. Wij bieden u het complete pakket van Kooien op maat, isolatie en bekleding, ventilatie, warmtewerend folie en nog veel meer.


De Stam Adventure Edition 

Ben je veel op reis? Houd je van wildkameren, mauntainbiken of ga je naar veel outdoor evenementen ? Dan is de Stam Adventure Edition perfect voor jou! Want wat je doel ook is, door de inbouw op maat is de Stam Adventure Edition de ideale camperbus. 

Doordeweeks een bedrijfswagen nodig en in het weekend een camper? Kies voor een Stam Adventure Edition met modulaire onderdelen. Veel opreis met je hond of honden? Kies voor een Stam Adventure Edition met ingebouwde hondenkooien om je trouwe viervoeter veilig te vervoeren. Bekijk wat er allemaal mogelijk is! 


De Stam Subco Master 

Ben je pakketbezorger en heb je snel een bus nodig waarmee je je bezorgingen kan doen? Maak dan een afspraak bij Stam.  Stam is de Subco specialist, ook op het gebied van financiering. 

De voordelen van de Stam Subco Master: Zeer aantrekkelijke branche kortingen, Standaard ingericht volgens voorschriften van alle bezorgdiensten: Post.nl, UPS, TNT, GLS, DPD, DHL, Optioneel; draadloze smartphone oplader en volledig te personaliseren naar jouw wens!


De Renault Lesauto voor rijschoolhouders 

Met de nieuwe Renault Clio of Captur Bi-Fuel is rijlessen geven comfortabel en duurzaam. Met hun dynamische chassis is elke rit aangenamer en veiliger dan ooit.

De voordelen van de Stam Lesauto op een rij: GRATIS voor VRB-leden: Peter Claassen dubbele bediening t.w.v. €520,- excl. btw en lesauto als vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie. Ben je lid van de VRB? dan geniet je als rijschoolhouder van nog meer voordelen zoals extra korting bij aanschaffen lesauto. 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!