Stam Adventure Edition

Samen op avontuur!

 Met de Stam Adventure Edition kunt u genieten van de veelzijdigheid van een bedrijfswagen die in 15 minuten kan worden omgebouwd tot een volwaardige camper, afgestemd op uw persoonlijke wensen voor onderweg, dag en nacht. Of u nu kiest voor een daktent, een slaapbank of andere aanpassingen, de Stam Adventure Edition biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, met alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannen reis.

Bovendien biedt de inbouwmogelijkheid voor een hondenkooi in de Stam Adventure Edition een veilige en comfortabele plek voor uw trouwe viervoeter tijdens uw avonturen. De kooi kan worden aangepast aan de grootte van uw hond en is gemakkelijk te verwijderen als u deze niet nodig heeft, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw auto aan te passen aan uw veranderende behoeften.

Wat maakt de Stam Adventure Edition uniek?

  • In 15 minuten van camper naar bedrijfswagen door uitwisselbare onderdelen

  • Duurzaam door gebruik
  • Veilig vervoer van honden door gebruik van isolatie, warmtewerend folie en een dakventilator
  • Maatwerk en "One stop shopping" 

Camperbus bij Stam Renault Dealers 

Met de Stam Adventure Edition kunt u genieten van de veelzijdigheid van een bedrijfswagen die in enkele minuten kan worden omgebouwd tot een volwaardige camper, afgestemd op uw persoonlijke wensen voor onderweg, dag en nacht. Wij bieden deze inbouwmogelijkheid voor verschillende Renault bedrijfswagens, waaronder:

  • Renault Kangoo E-Tech electric
  • Renault Kangoo
  • Renault Express
  • Renault Trafic
  • Renault Master
  • Renault Master E-Tech electric

Bij Stam Renault werken we samen met hondenauto.nl om onze inbouw mogelijkheden uit te breiden, waardoor u veilig en comfortabel met of zonder hond op reis kan. Door de modulaire onderdelen is de camperbus in slechts 15 minuten om te bouwen naar bedrijfswagen, ideaal voor zowel werk als vrije tijd! Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze showroom in Nieuwegein

MAAK AFSPRAAK

 

OFFERTE AANVRAAG

Stam Renault inbouwmogelijkheden

Een 'voertuig met inbouw op maat'; voor een aantal ondernemers of bedrijven voldoet een standaard voertuig niet aan de wensen die er is om professioneel honden te vervoeren. Samen met Hondenauto.nl maken we de auto voor reizen, werk en vervoer van een hond of honden geheel naar jou wens. Dit kan door inbouw van modulaire onderdelen voor een camper of bedrijfswagen, hondenkooien en daktenten zodat jij de perfecte bedrijfswagen en camperbus in 1 hebt.

Op die manier wordt de Renault die je op het oog hebt qua indeling als afwerking én binnen het beschikbare budget ingebouwd. Hondenauto.nl heeft professioneel gemaakte transportkennels die geschikt zijn voor zowel grote als kleine honden.

Heb je specifieke wensen? Stam helpt je samen met hondenauto.nl graag verder bij het samenstellen van de juiste auto of bedrijfswagen met complete inrichting van van A tot Z.

 Wat maakt de Stam Adventure Edition de perfect camperbus?

Onze partner hondenauto.nl vindt het niet alleen belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen vindt, maar ook dat al je activiteiten met het gezin of de viervoeter(s) veilig en met plezier kunt doen. Daar hoort niet alleen de juiste uitvoering bij, maar ook de meest complete inbouw en accessoires. Stam Renault dealers biedt diverse mogelijkheden om de camperbus te voorzien van diverse extra's.

Isolatie en bekleding

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de Stam Adventure Edition. Hierbij kan je denken aan het bekleden van bijvoorbeeld het plafond, de zijwanden of de wielkasten zodat jij en je viervoeter tot rust kunnen komen.
Ook Isolatie bij een camperbus en bij het vervoer van honden is erg belangrijk. Achter de panelen en de bekleding is er de mogelijkheid om een geluiddempende isolerende anti-trillaag te plakken. Deze isolatie heeft veel voordelen, van de winter houd het de warmte binnen en van de zomer houd het de warmte buiten. . En als bijkomend voordeel voor mensen die werken op publieksevenementen met harde muziek is dat het geluid binnen in de auto met 40% afneemt.


 Dak ventilator en beluchting voor uw camperbus

Is beluchting of ontluchting nodig ? Dan adviseren wij montage van een elektrische ventilator. Deze wordt rechtstreeks op de accu aangesloten en op de juiste manier afgezekerd. De ventilator heeft een een maximale luchtverplaatsing van 850m³/h. Er kan al dan niet worden gekozen voor een 3 standen schakelaar en/of een snelheidsregelaar (speed control) voor het beste klimaat voor u en uw honden.

Nagenoeg elke auto die door hondenauto.nl geleverd word heeft een tweede, aparte, accu voor het gebruik in de camperbus. Het aansluiten van de dakventilator op deze tweede accu is veel voorkomend, Logisch, want de startaccu is niet geschikt voor dit soort doeleinden. Deze 'accessoire'- ofwel tweede accu wordt qua capaciteit steeds groter aangezien de voertuigen van steeds meer opties worden voorzien.

 Stam Adventure Edition voor vissers, sporters en kampeerders

Stam Renault biedt een Adventure Edition die ideaal is voor allerlei buitenactiviteiten. Deze Adventure Edition is een uitstekende keuze voor mensen die graag op avontuur gaan en de natuur willen verkennen. Of je nu houdt van vissen, mountainbiken of (wild)kamperen, de Adventure Edition biedt alle functies die je nodig hebt om je ervaring in de buitenlucht te optimaliseren.

De Adventure Edition van Stam Renault is ontworpen om maximaal comfort en gebruiksgemak te bieden. De camperbus heeft diverse ombouwmogelijkheden, waardoor je de bedrijfswagen gemakkelijk kunt ombouwen tot een echte outdoor camper. Zo heb je doordeweeks een bedrijfswagen en in het weekend een camper, zonder extra kosten. De uitwisselbare onderdelen zorgen ervoor dat de ombouw snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd.

Naast de flexibiliteit die de Adventure Edition biedt, is de camperbus ook voorzien van op maat gemaakte hondenkooien voor hondenbezitters. Het interieur van de camperbus is ontworpen om maximaal comfort en gemak te bieden. Zo zijn er een gasstel, lades voor al je spullen, een slaapplaats en een tafel met zitplaatsen. De tent op het dak biedt extra slaapplaatsen, zodat je comfortabel met vier personen kunt slapen. Dit maakt de Adventure Edition van Stam Renault ideaal voor (honden)evenementen of op vakantie gaan.

Hondenkooi en dektent bij personenauto

Heb je, of ben je op zoek naar een personenauto zoals bijv. een Renault Talisman, Grand Scenic, Mégane Estate of een ander model waar een bench in past, een daktent op het dak en wil je je hond veilig vervoeren? Dan helpen we je ook graag verder met een inbouw op maat. Stam verzorgt samen met hondenauto.nl namelijk ook de inbouw van benches en daktenten bij personenauto's.
Omdat elke hond en elke situatie anders is bieden wij, samen met hondenauto.nl, maatwerk om de perfecte auto voor jouw te maken. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten.
Hondenbus

Showroom afspraak

Hondenauto.nl en Stam Renault dealers staan voor kwaliteit
Contactgegevens Stam Renault
Adres: Veluwehaven 2, 
3433 PW Nieuwegein
Tel: 030-6080000
Mail: contactrenault@stam.nl

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!