Renault bougies

Renault bougies zijn essentiële onderdelen om de motor te laten draaien en je Renault voort te bewegen. Bougies geven na een bepaalde tijd een minder goede vonk waardoor de motor minder goed gaat lopen. Kom daarom gerust eens langs onze werkplaats om de bougies laten controleren en/of vervangen. Stam Renault staat voor je klaar!

WERKPLAATS AFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE


Wat doen Renault bougies?

Bougies maken, heel precies op tijd, de vonk die het luchtbrandstof mengsel in de cilinders van de benzinemotor laten ontbranden. Zo ontstaat de kracht die jouw Renault aandrijft. Auto’s met een dieselmotor hebben geen bougies. Wanneer de Renault bougies geen goede vonk meer geven is de kans groot dat je Renault slecht start en/of slecht gaat lopen. Laat deze dus op tijd vervangen.


Wanneer de bougies vervangen? 

Een bougie is een slijtage onderhevig onderdeel. Als bougies niet meer goed vonken of niet precies op tijd vonken moeten ze vervangen worden. Bougies worden in principe altijd per set vervangen. Renault schrijft per model auto voor wanneer de bougies vervangen moeten worden. Dit valt (vrijwel) altijd samen met een onderhoudsbeurt.


Wat als je de bougies niet tijdig vervangt?

Wanneer je de Renault bougies niet tijdig vervangt gaan deze gaan haperen. Het gevolg hiervan is is dat de Renault motor onregelmatig gaat draaien. Je merkt dan dat de auto minder soepel loopt en ook kan je  bij het starten van de motor problemen ervaren. Een onregelmatig draaiende motor zorgt voor veel slijtage en kan de motor beschadigen. Ook loopt het vermogen van de motor terug waardoor normaal rijden steeds moeilijker wordt.


Garantie op bougies vervangen

Wij bieden 12 maanden garantie op service en onderhoud uitgevoerd door Stam aan je Renault. Onze garantie geldt zowel op het onderdeel als op ons uurloon zodat je gegarandeerd bent van een vaste prijs. Dus wanneer je bij ons Renault bougies laat vervangen dan weet je dat dit zeer vakkundig gebeurt. Toch binnen 12 maanden een defect? Wij herstellen dit kosteloos!


Kosten Renault bougies

Het vervangen van de Renault bougies bij Stam kan al vanaf € 46,- per set. Deze bougies zijn van originele Renault kwaliteit waarbij wij dus garantie leveren op de onderdelen en het arbeidsloon. Doordat wij werken met all-in prijzen kom je nooit voor verassingen te staan. Wanneer wij een prijsindicatie geven dan betreft dit de kosten voor de bougies zelf alsmede het uurloon. Renault bougies vervangen doe je bij Stam zodat je verzekerd bent van vakkundig herstel en een zeer goede all-in prijs!

WERKPLAATS AFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE

 Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!