Renault ruitenwissers

Ruitenwissers op een Renault. Het lijken logische en vanzelfsprekende onderdelen maar zij leveren echter een zeer grote bijdrage aan de verkeersveiligheid. Wanneer je weleens in de regen hebt gereden met kapotte ruitenwissers zal je dit beamen. Ruitenwissers zorgen ervoor dat je tijdens een regenbui goed zicht blijft houden en ze helpen ook mee de ruit vrij te houden van insecten en andere vlekken. Vervang de Renault ruitenwisserbladen tijdig zodat je altijd goed zicht blijft houden.

WERKPLAATS AFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE


Wat doen ruitenwissers?

Ruitenwisbladen zorgen ervoor dat je tijdens een regenbui de ruit schoon en droog houdt zodat je goed zicht blijft houden. Bovendien houden de ruitenwisbladen in combinatie met de ruitenwisservloeistof de ruiten schoon. Ruitenwissers zijn dus een erg belangrijk onderdeel van een Renault op het gebied van verkeersveiligheid. Renault ruitenwissers zijn elektrische onderdelen die door de accu worden aangedreven.


Wanneer Renault ruitenwisbladen vervangen?

Na veelvuldig gebruik gaan ruitenwissers slijten. Het gevolg van versleten ruitenwisbladen is, dat de ramen niet goed meer drogen en dat er strepen worden achter gelaten. Ook merk je dan dat de ruitenwisbladen meer geluid gaan maken. Wanneer  je één van deze dingen begint te merken dan is het tijd om de ruitenwisbladen te vervangen. Neem gerust eens contact op met onze werkplaats voor meer informatie.


Wat als je de ruitenwisbladen niet op tijd vervangt?

Wanneer je de Renault ruitenwisbladen niet tijdig vervangt zullen ze steeds minder goed het raam schoon en transparant zouden. De ruitenwisbladen laten strepen achter, drogen de ruit minder goed en maken dan steeds meer lawaai. Bij een regenbui met slechte ruitenwissers zal het zicht door de ruit erg slecht zijn met alle gevolgen van dien. Voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je medeweggebruikers is het dus van belang de Renault ruitenwissers tijdig te vervangen.


Garantie op Renault ruitenwissers

Wij bieden 12 maanden garantie op service en onderhoud aan een Renault. Onze garantie geldt zowel op de ruitenwissers als op ons uurloon zodat je achteraf nooit voor onverwachte verassingen komt te staan. Door deze uitgebreide garantie weet je dat service en onderhoud aan je Renault zeer vakkundig gebeurt. Toch binnen 12 maanden een defect? Wij herstellen dit kosteloos!


Prijs Renault ruitenwisbladen vervangen

Het vervangen van Renault ruitenwisbladen bij Stam is voordelig en volgens een vaste prijs. Deze prijs is all-in zodat je nooit achteraf voor verassingen komt te staan. Wanneer wij  een kostenplaatje presenteren is deze altijd inclusief analyse, arbeidsloon en het betreffende onderdeel. Het vervangen van de Renault ruitenwisbladen doe je bij Stam zodat je verzekerd bent van topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij werken altijd met originele Renault onderdelen. Kwaliteit gegarandeerd dus bij Stam Renault!


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!