Renault schokdempers

Schokdempers zorgen voor een stabiel contact tussen de autobanden en het wegdek. Door de schokdempers heeft de auto een goede wegligging, is goed te besturen en hierdoor ervaar je bovendien een comfortabele rijervaring. Zonder schokdempers zou je Renault letterlijk over de weg stuiteren met alle gevolgen van dien. Schokdempers zijn dus essentiële onderdelen in een Renault waarbij het erg belangrijk is dat je deze tijdig vervangt.

WERKPLAATS AFSPRAAK

SCHOKDEMPERS OFFERTE


Wat doen schokdempers?

Schokdempers zijn doorgaans cilinders gevuld met olie die alle klappen opvangen. Ook kunnen schokdempers gasgevuld of elektrisch afstelbaar zijn, dit hangt echter volledig af van het type auto. Op het moment dat je over een drempel rijdt drukt de schokdemper in elkaar zodat de Renault stabiel op de weg blijft liggen. Elk wiel beschikt over een eigen schokdemper zodat elk wiel individueel geveerd wordt. De schokdempers in een Renault zorgen dat je veilig, stabiel en comfortabel kunt rijden.


Wanneer Renault schokdempers vervangen?

Gemiddeld gezien gaan schokdempers ongeveer 180.000 kilometer mee. Echter hangt de daadwerkelijke levensduur erg af van je rijstijl. Wanneer schokdempers gaan slijten en/of lekken is het tijd om de schokdempers te vervangen. Je zult merken dat je Renault een minder goede wegligging heeft en een stuk minder stabiel op de weg ligt. Het kan zo zijn dat het lijkt alsof de auto veel zachter of juist veel harder geveerd is. Ook in dit geval raden wij aan om eens langs onze werkplaats te komen voor een controle van de schokdempers.


Wat als je de schokdempers niet op tijd vervangt?

Wanneer je met slechte of versleten schokdempers rijdt merk je dit aan de wegligging van de Renault. Een auto met slechte schokdempers heeft een slechte balans en laat zich moeilijk besturen. Wanneer een Renault niet goed op de weg ligt kan dit leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Kom daarom gerust eens langs onze Renault werkplaats om de schokdempers te laten controleren.


Garantie op schokdempers

Stam Renault biedt 12 maanden garantie op service, onderhoud en reparatie. Deze garantie geldt zowel op het arbeidsloon als de kosten van het onderdeel. Door deze uitgebreide garantie ben je als Renault rijder bij Stam verzekerd van vakkundig en professioneel onderhoud. Wanneer de gedane reparatie toch binnen 12 maanden gebreken vertoont dan herstellen wij dit 100% kosteloos!


Prijs Renault schokdempers

Het vervangen van schokdempers is bij Stam Renault voordelig. Doordat wij werken met officiële Renault schokdempers ben je verzekerd van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Verder werken wij met all-in prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. In deze all-in prijs zit de analyse, het arbeidsloon en de kosten van de schokdempers inbegrepen. Vervang de Renault schokdempers bij Stam zodat vakkundig en voordelig herstel gegarandeerd is.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!