Stam Renault biedt de laagste prijsgarantie

Renault distributieriem

Renault Distributieriem
Is je auto toe aan een nieuwe distributieriem? Bij Stam Renault bieden wij een aantrekkelijk All in tarief. Een nieuwe distributieriem kan kostbaar zijn, maar Stam helpt je door je vooraf van de juiste, transparante prijs te voorzien. Na een bepaald aantal kilometers of jaren verslechtert een distributieriem. Renault schrijft daarom voor wanneer deze vervangen moet worden. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies.

WERKPLAATS AFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE

Kosten Renault distributieriem vervangen

Duidelijke voorwaarden bij Stam Renault

Werkzaamheden bij vervangen van jouw Renault distributieriem

Renault kent voorschriften omtrent het vervangen van een distributieriem. Deze voorschriften en werkzaamheden worden vaak door niet-Renault dealers genegeerd.  De voorschriften van Renault zijn zo dat wanneer je de distributieriem bij Stam Renault laat vervangen de hele distributieset vervangen wordt; inclusief de riem. Ook wordt de multiriemset vervangen. Tot slot vervangt Stam Renault tevens de span- en looprollen van de Renault. 

Wanneer laat je de distributieriem vervangen?

De distributieriem slijt niet alleen door het aantal kilometers. Maar ook door ouderdom. In de meeste gevallen is het aan te raden om de distributieriem eens per 120.000 km of iedere zes jaar te vervangen.

PLAN AFSPRAAK

Waarom laat je de distributieriem van je Renault vervangen?

Een distributieriem laat eigenlijk de hele motor draaien. Dat komt omdat hij vastzit aan de krukas en de nokkenas. Hierdoor gaan bijvoorbeeld weer de cilinders op en neer. Uiteindelijk ‘loopt’ de motor en ga je (in de juiste versnelling) vooruit.

Breekt de distributieriem? Dan is ernstige motorschade vaak het gevolg. Voorkom dit en laat de distributieriem preventief vervangen. Dit is een nauwkeurige klus, waar je een specialist voor nodig hebt. Onze monteurs gebruiken hiervoor speciaal gereedschap om de distributieriem volgens fabrieksvoorschriften perfect af te stellen. Stam heeft hiervoor een All-in prijs.

De All-in prijs dekt:


Afspraak maken

Wacht niet te lang met het vervangen van een distributieriem. Indien deze breekt kunnen essentiële onderdelen van de motor beschadigd worden. Is de auto toe aan een nieuwe riem? Maak online een afspraak met onze werkplaats.

WERKPLAATS AFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE
Stam Renault voorraad en occasions

Een nieuwe auto moet volledig passen bij uw wensen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!