Batterij / accu van elektrische auto

De aandrijving van alle elektrische auto's en bedrijfswagens gebeurt door middel van een omvangrijke Lithium-Ion batterij, die optimaal de beschikbare energie afgeeft. Renault zet zich voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van de batterij, de constructie van de cellen en de samenstelling van de materialen waaruit deze is vervaardigd, om zo de grootst mogelijke actieradius te bereiken.

 Batterijhuur

Sommige elektrische Renault modellen zijn afgeleverd met een huur batterij, hierdoor zijn er nog steeds Renault occasions in omloop met deze batterijhuur. Let op, het is niet mogelijk om een nieuwe Renault te kopen met batterijhuur. 

Door het huren van de batterij ligt de aanschafprijs van de auto lager en geniet u van maximale gemoedsrust. De batterijhuur start vanaf € 64,-* per maand, waardoor elektrisch rijden voor iedereen gemakkelijker wordt.

  • U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van de batterijlease wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften.
  • U bent altijd verzekerd van een goed functionerende batterij: indien de capaciteit onder de 75% zakt, wordt deze gerepareerd of vervangen.
  • Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route service en Renault biedt u een mobiliteitsoplossing wanneer de auto niet meer kan rijden.
  • Bij verkoop kan het batterijleasecontract eenvoudig en kosteloos worden overgedragen aan een andere partij.

 Batterijkoop

Bij alle nieuwe elektrische modellen koop je de batterij met de auto. De oplaadcapaciteit van de batterij blijft gedurende ten minste 8 jaar of 160.000 km gegarandeerd, waarbij ten minste 66% van de oorspronkelijke capaciteit behouden blijft.

  • Bij de batterijaankoop betaalt u de volledige aanschafprijs van de auto, inclusief de batterij, zonder dat er maandelijkse verplichtingen voor batterijhuur zijn.
  • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers in een batterijhuurcontract.
  • Garantieperiode van de batterij: 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Dit omvat de prestaties van de batterij met minimaal 66% van de oorspronkelijke capaciteit.

 Batterijhuur en batterijverzekering

Wanneer u besluit om een elektrische auto te gaan rijden, speelt de batterij van uw auto een belangrijke rol. U kan er voor kiezen om een Renault occasion te zoeken met batterijhuur.

Renault Financial Services biedt u een passende huurovereenkomst op basis van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, ongeacht de looptijd van uw contract. Op deze manier betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Hieronder vindt u de maandelijkse batterijhuurprijzen.

Bij een batterijhuurcontract is het noodzakelijk om de batterij te verzekeren. Hiervoor kunt u een aparte batterijverzekering afsluiten. Indien gewenst kunt u dit regelen via Renault Financial Services. 

De maandelijkse tarieven zijn als volgt:

  • Renault ZOE - € 9,35
  • Renault Twizy - € 4,95
  • Renault Kangoo Z.E. - € 9,90

Voor meer informatie over batterijhuur en het afsluiten van een batterijverzekering kunt u contact met ons opnemen.


Tarieven huur batterij

Als je besluit om in een elektrische auto te gaan rijden, speelt de batterij van de auto een belangrijke rol. Indien je een tweedehands Renault Z.E. hebt gekocht met een batterijhuurconstructie, dien je een apart batterijhuurcontract af te sluiten voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Met een batterijhuurovereenkomst ben je altijd verzekerd van een batterij met een goede laadcapaciteit. Bovendien kun je altijd vertrouwen op Renault Route Service, zelfs wanneer de batterij leeg is. Stam biedt je een passende huurovereenkomst op basis van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, ongeacht de looptijd van het contract. Op deze manier betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Hieronder vind je de maandelijkse batterijhuurprijzen. De maandelijkse huurprijs van de batterij is inclusief Renault Route Service en exclusief BTW. Bijkomende kosten buiten het contract: € 0,05 per kilometer, inclusief BTW.

Voor meer informatie over batterijhuur en het afsluiten van een batterijhuurverzekering kunt u contact met ons opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

*De maandelijkse huurprijs van de batterij is inclusief Renault Route Service, inclusief BTW, en exclusief de batterijverzekering van € 9,35 per maand. Extra kilometers buiten het contract: € 0,05 per kilometer inclusief BTW.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!