Renault banden

Nieuwe Renault banden kopen doe je bij Stam. Wij bieden een groot assortiment Renault banden tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij die Renault past! Het kiezen van de juiste autoband voor je Renault zorgt voor een verbeterde rijervaring. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur. Samen bepalen we welk type band het beste bij past. Wanneer je een band gekozen hebt voorzien de professionele monteurs in onze werkplaats de Renault van nieuwe banden. De wielen worden gebalanceerd en de auto wordt uitgelijnd zodat je direct weer veilig op pad kunt!

WERKPLAATS AFSPRAAK BANDEN

BANDEN OFFERTE


Renault winterbanden

Renault winterbanden kopen doe je bij Stam tegen de meest scherpe prijs. Wij bieden je de beste Renault winterbanden actie met winterbanden van zeer hoge kwaliteit! Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 4 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

VRAAG OFFERTE AAN


Renault zomerbanden

De beste Renault zomerbanden actie vind je bij Stam. Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. In de zomer verruil je de zomerbanden voor winterbanden.

VRAAG OFFERTE AAN


Bandenwissel en of opslag tarieven

 1. Wielen wissel zonder opslag € 49,- per wissel
  Wisselen van 4 band-velg combinaties.
 2. Losse banden wissel zonder opslag € 98,- per wissel
  Dit houdt in; wij wisselen van vier losse banden op de velgen en balanceren van alle vier de banden.
 3. Wielenwissel & opslag € 75,- per half jaar
  Zes maanden opslag, inclusief wissel van de complete set; 4 band en velg combinaties.
 4. Losse banden wissel & opslag van 4 losse banden € 130,- per half jaar
  Zes maanden opslag, één keer wisselen van vier banden op de velgen en balanceren van 4 de banden.

Meer informatie winterbanden:

TWEE WIELEN MET WINTERBANDEN WINTERBANDEN IN ANDERE LANDEN

SNEEUWKETTINGENSTAM ADVIES WINTERBANDEN

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!