✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26274 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MASTER

Consumenten

adviesprijs € 21.690

VRIJBLIJVENDE OFFERTE MAAK NU EEN PROEFRIT

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe MASTER

Renault MASTER afmetingen

Voor een bedrijfswagen is het zeer belangrijk om voldoende ruimte te hebben. De Renault Master biedt u die ruimte volop. Zo is de Master ruim 2 meter breed.

De afmetingen van de Renault Master zijn als volgt:

Prijs Renault MASTER

De Renault Master is verkrijgbaar vanaf € 21.690,- (exclusief BTW en BPM). Voor deze prijs krijgt u de Renault Master dCi 100 Génerique Eco. Standaard is deze uitvoering voorzien van onder andere een 80 liter brandstoftank, getint glas, een zijschuifdeur rechts zonder raam, diverse extra opbergruimtes, een gekoeld dashboardkastje met klep en nog veel meer. Uiteraard kunt u kiezen voor een een andere uitvoering, waarbij u van nog meer luxe kunt genieten.

Bij Stam Renault helpen wij u graag met al uw vragen omtrent de Renault Master. Ook voor een proefrit of vrijblijvende online offerte kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag! 

MASTER - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Master? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault Master.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

MASTER voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault Master én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Master voorraad.

MASTER VOORRAAD ALLE MASTER ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.274 KLANTREACTIES
  Het wassen van mojn auto is pretige service.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  De genoemde vanaf prijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten,nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Min. / max. verbruik: 6,8 - 9,5 l. / 100 km. CO2 249 g/km.