Renault 4Ever Trophy showcar Renault 4

Nieuwe Renault 4EVER Trophy E-Tech Electric showcar

De nieuwe, toekomstige elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er  8 miljoen werden verkocht. Deze auto staat symbool voor wendbaarheid, robuustheid en eenvoud. De Renault 4 is deels luxe en deels avonturier. Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, is de Renault 4EVER Trophy showcar onthult. Een 100% elektrische uitvoering van de iconische 4L.

Renault 4 koplampen en velgen

Iconisch design van de Renault 4 showcar

Met de Renault 4EVER Trophy leent zich voor vele doelen. Met deze auto kan je de hele wereld ontdekken. De Renault 4 biedt avonturiers robuuste betrouwbaarheid, iconische vormen, minimaal onderhoud en 0 CO2-emissies. 

De Renault 4 is al meer dan 60 jaar het perfecte  reisgezelschap, zowel voor de normale avonturiers als professionele coureurs.  Je kunt met een gerust hart op weg dankzij de uitgebreide off-roaduitrusting, een stoere dakdrager, de LED-verlichting en de vanuit het dashboard aanpasbare bandenspanning. Er is zelfs een schep aanwezig.

De Renault 4EVER Trophy showcar zet de toon voor de  Renault 4 en symboliseert de toekomst van mobiliteit. De auto is wendbaar, stil, milieuvriendelijk, rijdt offroad hetzelfde als op de weg en maakt elke rit  zuinig, iconisch en inspirerend.

Benieuwd naar de toekomstige Renault 4 E-Tech Electric?
Blijf op de hoogte.

DE Renault 4, gedurfd, modern en uniek

De nieuwe, toekomstige elektrische Renault 4 wordt een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er  8 miljoen werden verkocht. Deze auto staat symbool voor wendbaarheid, robuustheid en eenvoud. De Renault 4 is deels luxe en deels avonturier. Om de 25e verjaardag van de Renault 4L Trophy te vieren, is de Renault 4EVER Trophy showcar onthult. Een 100% elektrische uitvoering van de iconische 4L.

Na de Renault 5 is de 4EVER Trophy showcar het tweede elektrische model van Renault dat geďnspireerd is op een icoon uit het verleden. Deze conceptversie van de Renault 4 roept herinneringen op. Want ondanks dat dit model al jaren uit productie is geweest is hij nooit weggeweest.  Onder het offroad exterieur is de overeenkomst met de Renault 4L direct duidelijk. De belangrijkste overeenkomsten met het origineel zijn het silhouet met de opvallende motorkap en bumper, de zijruiten met afgeronde hoeken en natuurlijk de achterspoiler die geďnspireerd is op de 4L Evolution Rally. De kleur en diverse accenten in magenta geven de 4EVER Trophy extra flair.

“Om de 4Ever Trophy een modern karakter te geven, hebben we technologie en verfijning verwerkt in zijn vormgeving, zonder overbodige franjes. Al deze ingrediënten werden zorgvuldig uitgewerkt zodat het design zowel relevant is voor wie de 4L kent als voor jongere generaties die misschien niets weten van de fameuze geschiedenis van de auto.”
Gilles Vidal, Directeur Design van Renault

De 4EVER Trophy geeft een draai aan de iconische grille van de Renault 4EVER Trophy, waarbij er voor de ronde koplampen gebruik wordt gemaakt van LED Matrix-verlichting. De verticale achterlichten zijn ook helemaal nieuw ontworpen voor deze concept auto, maar zijn toch een duidelijke knipoog naar de 4L.

EEN OFFROAD RENAULT 4 MET EEN VERLANGEN NAAR AVONTUUR

Elektrisch, offroad rijden, dat is wat de 4EVER Trophy showcar op het eerste gezicht uitstraalt. Het onderste deel van de 4EVER Trophy is gemaakt voor het terrein, waarmee de Renault 4 zijn offroadkarakter bevestigt en uitnodigt om op avontuur te gaan. Het gevoel van een buggy geeft de showcar ook een competitieve uitstraling. De motorkap is uitgerust met een grote luchtuitlaat die de werking van de radiator optimaliseert. Met een reservewiel op het dak en een schep en tractiematten is de 4EVER Trophy berekend op elke situatie.

ELEKTRISCHE RENAULT 4 SUV GEPLAND VOOR 2025

De 4EVER Trophy blikt vooruit op een  100% elektrische B-segment SUV van Renault die in 2025 op de markt komt en zowel in de stad als in landelijke gebieden op zijn gemak is. Net als de Renault 5 wordt de compacte, toekomstige Renault 4 gebouwd op het nieuwe CMF-BEV-platform dat ontwikkeld is voor elektrische voertuigen in het B-segment. Het platform garandeert de beste prestaties op het gebied van actieradius, akoestiek en rijgedrag zonder concessies te doen aan het design van de auto.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE RENAULT 4EVER TROPHY

Lengte: 4.060 mm, Breedte: 2.100 mm, Hoogte: 1.900 mm
Platform: CMF-BEV, Wielbasis: 2.570 mm, Bandenmaat: 255/55 R19
Motor: 100% elektrisch met bobinerotor, Vermogen: 100 kW (140 pk) ,Batterij: lithium-ion 42 kWh

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

 

 

\

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!