Accessoires voor de Renault Symbioz

Maak jouw Renault Symbioz uniek met ons uitgebreide assortiment accessoires. Of je nu op zoek bent naar verbeterde functionaliteit, extra comfort of een persoonlijke touch, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw Symbioz aan te passen aan jouw levensstijl en avonturen.

Exterieur

Renault Symbioz Fietsendrager

Fietsendrager

De fietsendrager voor de Renault Symbioz is de ideale oplossing voor fietsavonturiers. Deze veelzijdige drager kan eenvoudig worden aangepast om 1, 2 of 3 fietsen veilig te vervoeren. Dankzij het stevige ontwerp en de eenvoudige montage zijn fietsen in een handomdraai klaar voor transport. Of je nu een dagtocht plant of op vakantie gaat, deze fietsendrager bevat de perfecte combinatie van gemak en betrouwbaarheid.

Renault Symbioz Dakdragers en Dakkoffer

Dakdragers en Dakkoffer

Verhoog de functionaliteit van je Renault Symbioz met de veelzijdige dakdragers en dakkoffer. De dakdragers zijn robuust en eenvoudig te monteren, perfect voor het vervoeren van extra bagage, fietsen of sportuitrusting. Combineer ze met de modulaire dakkoffer, die extra opslagruimte biedt en verstelbaar is van 300 tot 500 liter. Deze koffer is aerodynamisch ontworpen voor minimale geluidsoverlast en optimale brandstofefficiëntie.

Renault Symbioz Instaplijsten

Instaplijsten

De instaplijsten van de Renault Symbioz zijn ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit. Ze beschermen de dorpels van je auto tegen slijtage en krassen, terwijl ze het in- en uitstappen vergemakkelijken. Gemaakt van duurzame materialen voegen deze instaplijsten een vleugje elegantie toe aan je voertuig. Dankzij het doordachte ontwerp zijn ze eenvoudig te installeren en passen ze perfect bij het moderne interieur van de Symbioz.

Renault Symbioz Spiegelkappen

Spiegelkappen

De spiegelkappen van de Renault Symbioz voegen een extra laag stijl en bescherming toe aan je auto. Gemaakt van hoogwaardige materialen beschermen ze de zijspiegels tegen krassen en beschadigingen. Met hun strakke ontwerp passen ze perfect bij de moderne uitstraling van de Symbioz. Deze kappen zijn eenvoudig te installeren en versterken zowel de esthetiek als de duurzaamheid van je voertuig.

Interieur

Renault Symbioz Volwaardige zitplaatsen achterin

Volwaardige zitplaatsen achterin

De Renault Symbioz biedt ultiem comfort en ruimte met drie volwaardige zitplaatsen achterin. Elke passagier geniet van voldoende been- en hoofdruimte, waardoor zelfs lange ritten ontspannen en aangenaam zijn. De hoogwaardige materialen en ergonomisch ontworpen stoelen zorgen ervoor dat iedereen comfortabel zit, ongeacht de duur van de reis.

Renault Symbioz Slimme opbergruimtes

Slimme opbergruimtes

De Renault Symbioz beschikt over diverse slimme opbergruimtes, zoals ruime deurvakken, een grote middenconsole en een dashboardkastje. Onder de stoelen is extra opbergruimte en de achterbank kan worden neergeklapt voor meer bagageruimte. Een handige tas aan de rugleuning van de stoel zorgt voor extra opbergruimte voor kleinere items, zodat alles binnen handbereik is voor een geordende rit.

Renault Symbioz Sportpedalen en Verlichte Instaplijst

Sportpedalen en Verlichte Instaplijst

Elke keer dat je de deur van je Renault Symbioz opent, word je verwelkomd door een mix van stijl en verfijning. De verlichte instaplijsten beschermen niet alleen de drempels van je auto, maar geven ook een luxe uitstraling. Voor een sportieve touch zijn er de speciaal ontworpen sportpedalen, die eenvoudig te monteren zijn en je rijervaring nog dynamischer maken.

Renault Symbioz Omkeerbare Kofferbakmat

Omkeerbare Kofferbakmat

De omkeerbare kofferbakmat van de Renault Symbioz biedt veelzijdige bescherming voor je kofferbak. Aan de ene kant heeft de mat een stijlvolle, zachte bekleding voor dagelijks gebruik, terwijl de andere kant een waterdicht, gemakkelijk schoon te maken oppervlak heeft voor het vervoeren van vuilere ladingen. Deze duurzame mat is perfect op maat gemaakt voor de Symbioz, waardoor hij altijd stevig op zijn plek blijft.

¹ afhankelijk van de versie ² Google, Google Play, Google Maps zijn Google LLC trademarks

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!