✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26562 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE Estate

Techniek maakt succes

Ervaar de nieuwe Renault MÉGANE Estate
of één van onze occasions. Plan direct uw
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan uw Renault MÉGANE Estate

Met onderhoud bij Stam Renault komen u én uw Renault MÉGANE Estate nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij u verder met de onderhoud, service en reparatie van uw Renault.

Als officieel Renault dealer kennen wij uw Renault als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault MÉGANE Estate - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault MÉGANE? Laat u overtuigen om te kiezen voor deze stijlvolle gezinsauto van Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor u klaar. Stap nu in de Renault MÉGANE Estate.

PLAN DIRECT EEN PROEFRIT

Kopje koffie?
Wij doen u graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze Stambassadeurs

Star Star Star Star
26.562 klantreacties

Info opgevraagd over auto uit 2010, (benzine overigens) zou 6000 km geleden beurt te hebben gehad. Nu vlak voor proefrit meededeling dat er 1500 euro aan kosten gemaakt moet worden want distributieriem zou niet gedaan zijn. Iedere 6 jr of 120000km is renault voorschrift, en wel verkopen als dealer onderhouden. Spreekt elkaar tegen want dan had de auto 2 jaar geleden dit onderhoud gehad moeten hebben. Aflopende APK op de auto.Bovendien is dit geen manier van werken want de eerste medewerker vertelde dat dit in het verleden al gedaan was. Een vergissing maken is menselijk maar dit klopt gewoon niet. Erg jammer om dit mee te moeten maken. En dan zn lompe boer van een verkoper die bot en kortaf gaat doen....

Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €756,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 3,5 - 6,0 l. / 100 km. CO2 90 - 134 g/km.