Past Stam bij jou? Stagiair(e) Verkoop Stam Renault dealers

Kort over Stam:
Stam is een familie bedrijf met 7 dealer vestigingen in Nederland. De merken die wij voeren zijn Renault, Dacia, Nissan en Alpine. Daarnaast hebben wij 2 autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en willen ook dat iedereen die voor Stam wil werken dit ook belangrijk vindt en zich altijd inzet om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast rekenen onze klanten op ons advies (als specialisten van de merken) en zijn ze gewend om snel, accuraat en goed geholpen te worden. Dat beloven wij, dat doen wij, maar dat kunnen we alleen echt waar blijven maken door de inzet van medewerkers die bij Stam passen. Want wij geloven in het feit dat als je zelf vindt dat je bij Stam past, Stam ook past bij jou! Word jij onderdeel van het Stam team?

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor diverse vestigingen van Stam Renault dealers (Nieuwegein, Bussum, Soest, Hilversum en Amersfoort) zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Verkoop
 De functie:

Hij/ zij wil veel leren op gebied van verkoop. Bij aanvang van je stage ligt de nadruk op ondersteunende werkzaamheden zodat je alle "ins en outs" van het verkoop vak leert. Vanzelfsprekend behoren aansluitend klantcontact en het uitvoeren van het gehele verkoopproces tot je werkzaamheden.

Profiel:
Wij zoeken een enthousiaste medewerker, die naast zijn studie (bij voorkeur automotive gericht) veel wil bijleren in de praktijk op gebied van autoverkoop.  De stage is bij voorkeur voor minimaal 2 dagen per week (inclusief zaterdag). Ben jij klantvriendelijk, commercieel en wil je werken in een verkoopteam bij een bedrijf wat vooruitstrevend is? Reageer dan snel via onderstaand formulier. 

Stam Renault-dealers hecht veel waarde aan het opleiden van toekomstige medewerkers. Dit is je kans om daar gebruik van te maken.


Wil je eerst meer informatie ontvangen?
CONTACT MIJ VOOR MEER INFORMATIE

Meteen Solliciteren?

Solliciteer dan nu en upload je CV en een korte motivatie via onderstaand formulier. We zien je sollicitatie graag verschijnen. 


 
 
 
 

 
 
 
 


Voorwaarden
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag.
Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciŽle info.
De lead wordt opgevolgd door Stam.
Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: telefoon, WhatsApp, e-mail of SMS. Voor informatie over privacy lees onze privacy verklaring op de website. 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar:
Stam Renault dealers
t.a.v. afdeling HRM
Antwoordnummer 256
3800 VB AMERSFOORT (Postzegel is niet nodig)

 

 

 

* zijn verplichte velden

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!