✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26317 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

1e Autotechnicus 

Past Stam bij jou? 1e Autotechnicus

Een (nieuwe) baan zoeken is niet zo maar wat. Het wordt een deel van je leven en bepaalt ook voor een deel wie je bent en met wie je heel veel uren van de dag omgaat. Bij Stam zijn we op zoek naar mensen die vinden dat ze bij Stam passen. Want dan heb jij het naar je zin, is er een klik tussen jou en Stam en heb je plezier in je werk en haal je hier voldoening uit.

Kort over Stam:
Stam is een familie bedrijf met 8 dealer vestigingen in Nederland. De merken die wij voeren zijn Renault en Dacia. Daarnaast hebben wij 4 autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en willen ook dat iedereen die voor Stam wil werken dit ook belangrijk vindt en zich altijd inzet om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast rekenen onze klanten op ons advies (als specialisten van de merken) en zijn ze gewend om snel, accuraat en goed geholpen te worden. Dat beloven wij, dat doen wij, maar dat kunnen we alleen echt waar blijven maken door de inzet van medewerkers die bij Stam passen. Want wij geloven in het feit dat als je zelf vindt dat je bij Stam past, Stam ook past bij jou! Word jij onderdeel van het Stam team? 

Voor één van onze onze  Renault dealer vestigingen zijn we op zoek naar:

Eerste Auto Technicus m/v

Wat vragen wij van een Autotechnicus? De kandidaat bezit:

-Vakdiploma Eerste Autotechnicus 
-In bezit van een rijbewijs B
-Flexibiliteit, inzet en verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor de functie geldt dat je bij Stam kunt rekenen op een goed salaris en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden. Een baan in één van onze vestigingen biedt uitzicht op een toekomst met, voor de juiste persoon, aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Wil je eerst meer informatie ontvangen? 

CONTACT MIJ VOOR MEER INFORMATIE

Meteen Sollicteren?

Upload hier je cv en sollicitatiebrief met daarin je motivatie. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. We zien je sollicitatie graag verschijnen. 

 
 
 
 

 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar:
Stam Renault dealers 
t.a.v. afdeling HRM
Antwoordnummer 256
3800 VB AMERSFOORT (Postzegel is niet nodig)

* zijn verplichte velden