✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27447 klantreacties is  95% tevreden over Stam!
VACATURE

 Junior verkoopadviseur

Past Stam bij jou? Junior Verkoopadviseur Stam Renault dealers

Een (nieuwe) baan zoeken is niet zo maar wat. Het wordt een deel van je leven en bepaalt ook voor een deel wie je bent en met wie je heel veel uren van de dag omgaat. Bij Stam zijn we op zoek naar mensen die vinden dat ze bij Stam passen. Want dan heb jij het naar je zin, is er een klik tussen jou en Stam en heb je plezier in je werk en haal je hier voldoening uit.

Kort over Stam:
Stam is een familie bedrijf met 7 dealer vestigingen in Nederland. De merken die wij voeren zijn Renault, Dacia en Alpine. Daarnaast hebben wij 3 autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en willen ook dat iedereen die voor Stam wil werken dit ook belangrijk vindt en zich altijd inzet om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast rekenen onze klanten op ons advies (als specialisten van de merken) en zijn ze gewend om snel, accuraat en goed geholpen te worden. Dat beloven wij, dat doen wij, maar dat kunnen we alleen echt waar blijven maken door de inzet van medewerkers die bij Stam passen. Want wij geloven in het feit dat als je zelf vindt dat je bij Stam past, Stam ook past bij jou! Word jij onderdeel van het Stam team? 

Ben jij iemand die het verkoopvak tot in de puntjes wil leren? Wij zoeken voor onze Stam Renault dealervestigingen een

Junior Verkoopadviseur m/v

Wat vragen wij van een Junior Verkoopadviseur? Hij/zij moet beschikken over:

Arbeidsvoorwaarden:
Voor de functie geldt dat je bij Stam kunt rekenen op een goed salaris en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden. Een baan in één  van onze vestigingen biedt uitzicht op een toekomst met, voor de juiste persoon, aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Wil je meer informatie ontvangen? 

CONTACT MIJ VOOR MEER INFORMATIE

Meteen Sollicteren?

Upload hier je cv en sollicitatiebrief met daarin je motivatie. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. we zien je sollicitatie graag verschijnen. 

 
 
 
 

 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar:
Stam Renault dealers 
t.a.v. afdeling HRM 
Antwoordnummer 256
3800 VB AMERSFOORT (Postzegel is niet nodig)

* zijn verplichte velden