✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26411 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Vacature  Verkoopadviseur

Past Stam bij jou? Verkoopadviseur

Een (nieuwe) baan zoeken is niet zo maar wat. Het wordt een deel van je leven en bepaalt ook voor een deel wie je bent en met wie je heel veel uren van de dag omgaat. Bij Stam zijn we op zoek naar mensen die vinden dat ze bij Stam passen. Want dan heb jij het naar je zin, is er een klik tussen jou en Stam en heb je plezier in je werk en haal je hier voldoening uit.

Kort over Stam:
Stam is een familie bedrijf met 8 dealer vestigingen in Nederland. De merken die wij voeren zijn Renault en Dacia. Daarnaast hebben wij 4 autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en willen ook dat iedereen die voor Stam wil werken dit ook belangrijk vindt en zich altijd inzet om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast rekenen onze klanten op ons advies (als specialisten van de merken) en zijn ze gewend om snel, accuraat en goed geholpen te worden. Dat beloven wij, dat doen wij, maar dat kunnen we alleen echt waar blijven maken door de inzet van medewerkers die bij Stam passen. Want wij geloven in het feit dat als je zelf vindt dat je bij Stam past, Stam ook past bij jou! Word jij onderdeel van het Stam team?

De functie:
Ben jij een ras auto verkoper en ga je voor aantallen en marge? Heb je een passie voor verkoop en lees je bijvoorbeeld de autoweek omdat je het leuk vindt? 

Bij Stam kan je echt alleen auto's verkopen en beperken we de administratie tot het minimum. Waarom doen wij dit? Omdat wij geloven in het feit dat verkopers goed zijn in verkopen ! Dus spreekt je dit aan? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor één van onze Renault en Dacia vestigingen zijn wij op zoek naar een:
VERKOOPADVISEUR 

Wat vragen wij van een verkoopadviseur: 

 Arbeidsvoorwaarden:
Voor de functie geldt dat je bij Stam kunt rekenen op een goed salaris en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden. Een baan in één van onze vestigingen biedt uitzicht op een toekomst met, voor de juiste persoon, aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Wil je meer informatie ontvangen? 

CONTACT MIJ VOOR MEER INFORMATIE

Meteen Sollicteren?

Lijkt het jou iets om onderdeel te worden van ons team? Upload dan hier je sollicitatie. We zien je sollicitatie graag verschijnen. 

 
 
 
 

 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar:
Stam Renault dealers
t.a.v. afdeling HRM
Antwoordnummer 256
3800 VB AMERSFOORT (Postzegel is niet nodig)


* zijn verplichte velden