Advies zakelijke mobiliteit

Onze Zakelijke adviseurs houden dagelijks alle ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche in de gaten. Zo zijn wij volledig op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en kunnen we onze klanten tijdig voorzien van het juiste mobiliteitsadvies. Weet u even niet meer waar u moet beginnen? Geen probleem, kijk snel waar Stam Zakelijk je in kunnen adviseren.

Autoregeling

Een autoregeling is een document waarin u als werkgever bepaald welk persoon recht heeft op welk type vervoer. Zo creŽert u eenheid en rust in het wagenpark en kan je doelstellingen als lage CO2 uitstoot opnemen zodat werknemers energiezuinige auto’s bestellen. Daarnaast wordt hier vaak ook de maximale leasebudget in bepaald waardoor er geen ongelijkheid kan optreden tussen collega’s. Vanuit Stam Zakelijk adviseren wij klanten in hun autoregeling in alle merken en vervoersmiddelen. We zien namelijk dat een autoregeling ook steeds vaker veranderd in een mobiliteitsregeling. Een flinke verandering voor de organisatie wat goed op papier moet staan. Maak snel een afspraak met ons en laat u adviseren wat de beste regeling is voor jouw bedrijf.

Reiskostenvergoeding

Vanaf 1 oktober 2021 ben je als werkgever niet meer vrij om een vaste reiskostenvergoeding uit te keren aan je medewerkers. Dit dient afgestemd te zijn op de daadwerkelijk gereisde dagen. Een enorme verandering wat veel administratie met zich meebrengt. Vanuit een app kunt u dit makkelijk bijhouden en registreren waardoor u geen aparte administratie ernaast hoeft te houden. Wij regelen 1 factuur waarbij per medewerker staat gesplitst wat de daadwerkelijke reizen waren en kunnen dit zelfs koppelen met de salarisadministratie voor een waterdichte verwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. 

CONTACT 

 


Mobiliteitsbudget

Bent u klaar met alle keuzestress van medewerkers en alle administratie rondom bonnetjes? Dan is mobiliteitsbudget het beste alternatief. Zo bepaalt u per medewerker wat hij/zij per maand aan zakelijk reizen mag uitgeven. Vervolgens kan de medewerker zelf kiezen hoe hij/zij de zakelijke ritten gaat uitvoeren. Dit kan zijn met het OV, met de fiets, met een eigen auto of met een zakelijke deelauto. Eventueel kan het ook gekoppeld worden met een leaseauto of leasefiets zodat alles gemakkelijk via 1 factuur wordt verwerkt. Steeds meer bedrijven stappen over op een mobiliteitsbudget. Benieuwd wat dit voor voordelen kan geven voor uw organisatie?

Maak snel een afspraak met onze Zakelijke adviseurs. 

Mobiliteit-/ wagenparkbeheer

Herkent u dat? Iemand binnen het bedrijf die het mobiliteit-/wagenparkbeheer er even erbij doet? Iemand die er eigenlijk niet alles van weet maar het doet zodat er een Fte bespaart kan worden? Wij helpen u graag! Stam Zakelijk heeft meer dan 100 jaar ervaring in het goed beheren van wagenparken. Wij weten als geen ander hoeveel kennis en energie dit kost. Laat ons u helpen met het beheren van je mobiliteit-/wagenpark zodat je intern kan focussen op jullie eigen core-business. Wij zullen middels een maandelijkse rapportage jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen zodat u toch inzicht houdt maar geen werk eraan hebt. Makkelijk toch?

Advies op maat

Zoals u ziet is er veel mogelijk in de wereld van mobiliteit. Laat u goed adviseren alvorens je een beslissing maakt. Dit kan een hoop gedoe en lange termijn problemen voorkomen. Onze Zakelijke adviseurs zijn getraind en werken dagdagelijks om u te adviseren van het beste advies. Maak daarom snel een afspraak onder het genot van een kop koffie of kopje thee. Dan luisteren we graag naar uw behoefte en adviseren u volledig op maat.

CONTACT


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!