Voor iedere ondernemer is er 

een passende bedrijfswagen.

Vragen over de mogelijkheden? 

Neem contact op met onze bedrijfswagen specialist.

Contact

Soorten bedrijfswagens

Voor iedere ondernemer is er een specifiek soort bedrijfswagen. Het kan gaan om een simpel vervoersmiddel van spullen in de vorm van een gesloten bestelwagen tot een speciaal omgebouwde rolstoelbus voor een particulier. Er zijn heel veel verschillende soorten bedrijfswagens beginnend bij 1 m3 tot 22m3. 

  • Gewicht
  • Afmetingen
  • Grijskenteken
  • Advies op maat

Gewicht

Meer gewicht aan boord? Geen probleem. Dan kunnen we met een oplossing middels BE-combi een auto creren waarmee u tot 3.500 kilo mee kunt nemen met een BE-rijbewijs. Wenst u nog meer gewicht mee te nemen? Dan kunnen we dit oplossen middels een bedrijfswagen die tot 7.500 kilo mee kan nemen met een C-rijbewijs. Houdt er rekening mee dat u dan wel tachograaf plichtig bent en dus een chauffeurspas dient te hebben. 

Afmetingen

Naast de gewichten is de lengte en hoogte van de bus een belangrijk item. Wilt u een zo kort mogelijke bus voor in de binnenstad of juist een zo hoog mogelijke bus zodat u erin kunt werken als mobiele werkplaats? Of vervoert u juist producten die gekoeld moet worden?

  

Grijskenteken

Ook is het mogelijk om een personenauto’s om te laten bouwen tot grijskenteken. Hiermee heeft u het voordeel van BPM ontheffing als ondernemer en rijdt u toch deels in een personenauto. Belangrijk is wel dat de ombouw van de auto voldoet aan de grijskenteken wetgeving in Nederland. Die schrijft voor dat er een fiscaal blok moet passen in de ombouw naar grijskenteken. Hierdoor vallen veel personenauto’s buiten de categorie ‘geschikt tot ombouw’. 

Advies op maat

Er zijn vele smaken zoals u hierboven wellicht heeft gezien. Voor ieder vraagstuk is er een andere oplossing. Maak snel een afspraak met n van onze bedrijfswagenspecialisten van Stam Mobility voor een vrijblijvend advies op maat. 

CONTACT


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!