Vormen van mobiliteit

Stam heeft voor u de meest voorkomende mobiliteitsvormen op een rijtje gezet. Denk daarbij aan tijdelijke mobiliteit of juist voor de lange termijn. Misschien bent u wel op zoek naar deelmobiliteit of houdt u het flexibel voor uzelf zodat u regelmatig kan switchen in uw vervoerskeuze. 

Tijdelijke mobiliteit

Bent u voor een korte periode op zoek naar mobiliteit? Geen enkel probleem! Wij helpen u daar graag mee. Via onze verhuurafdeling Stam Rent hebben we alle mogelijke personenauto’s en bedrijfswagens voor u klaarstaan. U bepaalt zelf hoelang u de auto nodig hebt en op welke vestiging u de auto wilt ophalen. Op locatie leveren? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Kijk snel op onze Stam Rent pagina om het geschikte vervoersmiddel te selecteren


Lange termijn mobiliteit

Zoekt u voor een vaste periode van 2 tot 8 jaar een bepaald type voertuig. Dan helpen wij u graag. Via onze eigen leasemaatschappij en andere partners kunnen wij u voorzien van vervoer voor langere tijd. Dat kunnen we middels verschillende financieringsproducten zoals financial lease of operational lease. Lange termijn verhuur kan uiteraard ook. We passen de dienstverlening aan aan jou mobiliteitsbehoefte. Neem contact op met n van onze Mobility Masters om de juiste oplossing voor u te vinden.

CONTACT

Flexibele mobiliteit

Zakelijk reizen is in de afgelopen jaren enorm veranderd. Waar in het verleden een lang leasecontract de regel was in veel arbeidscontracten, zien we bij Stam Mobility dat steeds meer klanten kiezen voor flexibele mobiliteit. Denk daarbij aan een combinatie van een leaseauto en een ander vervoersmiddel. Stam Mobility kan u voorzien van alle type mobiliteit. Kijk snel bij onze mobiliteitsproducten voor de juiste combinatie.

Deelmobiliteit

Shared Community is een begrip dat sterk groeit in Nederland. Veel grote steden stellen deelmobiliteit al beschikbaar in de vorm van deelauto’s of deelscooters. Bij Stam Mobility bieden we de mogelijkheid om binnen uw bedrijf ook deelvervoer ter beschikking te stellen aan medewerkers. Uiteraard kan deze groep van gebruikers uitgebreid worden met nog meer mensen / bedrijven zodat je de kosten kunt delen. Denk daarbij aan een verzamelgebouw waar meerdere bedrijven een deelauto, deelfiets of deelscooter willen gebruiken. In combinatie met onze app en mobiliteitspas zal alles via 1 factuur lopen zodat je alleen betaalt wat je gebruikt. Gemakkelijk en voordelig voor iedereen. Bent u er klaar voor om een voertuig te delen? Neem snel contact met ons op om een demo te ontvangen. 

CONTACT 

 
 ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!