Op zoek naar een bedrijfswagen?

Wij gaan graag de uitdaging aan om
de juiste bus voor u samen te stellen.

Neem contact op met onze bedrijfswagen specialist

Contact

Bedrijfswagens

Een bedrijfswagen is een verlengstuk van uw bedrijf. Het is een stuk gereedschap waarmee u en uw medewerkers klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Samen met onze ombouwpartners en toeleveranciers kunnen wij iedere wens vervullen bij een bedrijfswagen. Van gekoeld vervoer tot kiepwagens, van kleine bezorgbusjes tot omgebouwde bakwagens. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij gaan graag de uitdaging aan om de juiste bus voor u samen te stellen.

Ontdek hier wat wij u kunnen aanbieden aan bedrijfswagens inclusief inrichting.


Soorten bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn er in alle soorten en maten. Beginnend bij 1m3 tot 22m3. Informeer daarom goed welke bedrijfswagen het beste past bij uw werk. Stam Mobility heeft specialisten in dienst die met u de juiste bedrijfswagen uitzoeken. 


LEES HIER MEER

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens zijn straks niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De verbeterde techniek en de toenemende actieradius (de afstand die u kunt rijden) nemen in ramp tempo toe. Lees hier wat u moet weten over rijden met een elektrische bedrijfswagen. 


LEES HIER MEER


Op- en ombouw & inrichting

Stam Mobility is gespecialiseerd in de ombouw en/of inrichting van uw bedrijfswagen. Wij nemen de tijd om al uw wensen voor uw bedrijfswagen in kaart te brengen. Kijk snel hoe wij u daarbij kunnen helpen. 


LEES HIER MEER

Blauwe diesel / HVO

Nieuwe brandstoffen maken hun entree in de markt. Blauwe diesel is een voorbeeld. Wist u dat deze brandstofsoort zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot? Ontdek wat Blauwe diesel is en waar u dit kunt tanken.

 

LEES HIER MEER

Waterstof / H2

Net als Blauwe diesel maakt ook waterstof zijn entree als brandstofsoort bij een bedrijfswagen. Er zijn nog weinig voertuigen beschikbaar in de markt. Bent u op zoek naar een Waterstof bedrijfswagen? Laat ons u dan adviseren.

 

LEES HIER MEER

Werkplaats

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw voertuig lang meegaat. Onze bedrijfswagen monteurs zijn speciaal getraind om te sleutelen aan alle type bedrijfswagens. Kijk wat Stam Mobility voor u kan betekenen in de werkplaats.


LEES HIER MEER
✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!