Vragen over elektrisch rijden
met een bedrijfswagen?

Maak een afspraak met één
van onze elektrische bedrijfswagenspecialisten.

Contact

Elektrische bedrijfswagens

Steeds meer merken komen met elektrische bedrijfswagens op de markt. Ook wordt de actieradius (de afstand die u kunt rijden) steeds beter waardoor het voor steeds meer bedrijven een interessant voertuig wordt. Een aantal grote steden stellen milieu zones in per 2025 waardoor u als ondernemer ook gedwongen wordt elektrisch de stad in te rijden. Waar moet u rekening mee houden als u kijkt naar een elektrische bedrijfswagen?
  • Batterijgrootte
  • Type lader
  • Laadpaal

Wij begrijpen als geen ander dat dit veel vraagtekens kan oproepen en helpen u daarom graag bij het uitzoeken van de juiste elektrische bedrijfswagen.

CONTACT

Batterijgrootte

Bijvoorbeeld de batterijgrootte. Houd u er rekening mee dat dit van grote invloed heeft op het laadvermogen van de auto. Als u kiest voor een grotere batterij, betekent het vaak ook dat u minder kunt meenemen.

Type lader

Naast de batterijgrootte is de juiste lader aan boord ook een heel belangrijk item. Een grote batterij is fijn maar als de lader van de auto hier niet op is afgestemd, kan het voertuig alsnog heel veel beperkingen geven. Informeer daarom goed welke type lader er aan boord zit en hoe snel deze lader is. Verwar daarmee niet dat een snellader u op de snelweg goed kan helpen maar bij een gemiddelde laadpaal u niet deze snelheden haalt qua laadtijd. Dit kan enorm veel consequenties hebben op hoe u uw werk kan uitvoeren.

 
 

Laadpaal

Bij een elektrische bedrijfswagen hoort ook een laadpaal om u auto op te kunnen laden. Dit kan zijn bij u op de zaak of bij u of uw werknemer thuis. Hier zijn enorm veel smaken in te vinden. Belangrijk is dat u de laadpaal afstemt op de juiste laadsnelheid van uw bedrijfswagen. Alleen de juiste combinatie zorgt ervoor dat u het meeste uit uw elektrische bedrijfswagen kunt halen.

Advies op maat

Wilt u meer weten over elektrisch rijden met een bedrijfswagen? Maak dan snel een afspraak met n van onze elektrische bedrijfswagenspecialisten van Stam Mobility voor een vrijblijvend advies op maat.

CONTACT 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!