Mobiliteitsoplossingen

Zakelijke mobiliteit is een ruim begrip. Steeds vaker wordt gevraagd naar andere vormen van mobiliteit. Waar vroeger de leaseauto een populair onderdeel was van de secundaire arbeidsvoorwaarden, zien we dat werkgevers en werknemers op zoek zijn naar andere vormen van vervoer. Stam Mobility adviseert werkgevers en werknemers in de juiste keuze van mobiliteit. Ontdek hier onze mobiliteitsoplossingen.

                                      

 Vormen van mobiliteit

Stam heeft voor u de meest voorkomende mobiliteitsvormen op een rijtje gezet. Denk daarbij aan tijdelijke mobiliteit of juist voor de lange termijn. Misschien bent u wel op zoek naar deelmobiliteit of houdt u het flexibel voor uzelf zodat u regelmatig kan switchen in uw vervoerskeuze. 


LEES HIER MEER

 Advies mobiliteit

Onze Mobility Masters houden dagelijks alle ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche in de gaten. Zo zijn wij volledig op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en kunnen we onze klanten tijdig voorzien van het juiste mobiliteitsadvies. Weet u even niet meer wat u moet beginnen? Geen probleem, kijk snel waar onze Mobility Masters u in kunnen adviseren!


LEES HIER MEER
                                               

                                       

 Mobiliteitsproducten 

Om de behoefte van mobiliteit goed te kunnen invullen, hebben wij uiteraard een hele rij met producten waar u uit kunt kiezen. Daarmee onderscheiden wij ons van de standaard aanbieders in de markt. 


LEES HIER MEER


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!