Makkelijk en vertrouwd onderweg

Stam Mobility helpt u graag met een onderhoudscontract

Werkplaats

U bent altijd welkom voor onderhoud aan uw bedrijfswagen. Onze werkplaatsen in het midden van het land zijn ingericht om ieder type bedrijfswagen te kunnen onderhouden. Uiteraard zorgen wij voor een passend vervangend vervoer zodat u uw werk gewoon kunt voorzetten terwijl wij uw bedrijfswagen weer in een topstaat brengen. Vermeld direct bij het maken van een afspraak welke type vervangend vervoer u nodig heeft, dan regelen wij de rest. 

Onderhoud

Voor iedere bus is onderhoud op maat de beste keuze. Sommige ondernemers rijden 10.000 kilometer per jaar waar andere 100.000 kilometer per jaar rijden. Om uw bedrijfswagen goed te houden adviseren wij periodiek onderhoud te laten plegen. De fabrikant schrijft voor wat het beste moment is om uw bedrijfswagen voor onderhoud aan te bieden. Onze werkplaatsen zijn speciaal ingericht zodat iedere type bedrijfswagen een onderhoudsbeurt kan krijgen. Samen met de gespecialiseerde monteurs op onze vestigingen nemen wij graag het onderhoud voor uw bedrijfswagen uit handen. Wij kunnen iedere merk bedrijfswagen onderhouden. Plan vandaag nog uw onderhoud in bij n van onze medewerkers. 

WERKPLAATS AFSPRAAK

Onderhoudscontracten

Als ondernemer staat u niet graag voor verrassingen. Daarom helpt Stam Mobility u graag met een onderhoudscontract. Zo begroten wij met u de verwachte aantal kilometers en spreken een vast tarief af voor al uw onderhoud. Dit kunt u dan maandelijks of in n keer betalen. Daarmee maken wij de kosten inzichtelijk voor het onderhoud van uw bedrijfswagen en komt u nooit voor verrassingen te staan. Makkelijk en vertrouwd onderweg met Stam Mobility. Passend vervangend vervoer

U bent altijd welkom voor onderhoud aan uw bedrijfswagen. Onze werkplaatsen in het midden van het land zijn ingericht om iedere type bedrijfswagen te kunnen onderhouden. Uiteraard zorgen wij voor een passend vervangend vervoer zodat u uw werk gewoon kunt voorzetten terwijl wij uw bedrijfswagen weer in een topstaat brengen. Vermeld direct bij het maken van een afspraak welke type vervangend vervoer u nodig heeft, dan regelen wij de rest. 

24/7 service 

Het is erg vervelend als uw bedrijfswagen een storing geeft wanneer u onderweg bent. Onze 24/7 service zorgt ervoor dat wij u altijd mobiel houden. We schakelen direct een monteur in die bij u langs komt om het euvel te verhelpen. Lukt dit niet ter plekke? Dan wordt u afgesleept naar een dichtstbijzijnde garage en zorgen we dat u direct weer onderweg bent met een passend vervangend vervoer. Zo houden wij al onze klanten mobiel en onderweg. 

CONTACT

 


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!