Auto's/bedrijfswagens kopen

 Op zoek naar een zakelijke personenauto? 

Heeft u een (nieuwe) personenauto nodig voor uw bedrijf? Dan bent u hier bij Stam Zakelijk aan het goede adres. Bij Stam Zakelijk vind u een breed aanbod aan merken zoals Renault, Dacia, Nissan en Alpine. Bij Stam Zakelijk bent u dus aan het juiste adres voor diverse merken, zowel nieuw als gebruikt

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een auto voor uw bedrijf. Neem gerust contact op met ons of kom langst in onze showrooms, de koffie staat klaar!

Op zoek naar een bedrijfswagen?

Heeft u een (nieuwe) bedrijfswagen nodig? Bij Stam Zakelijk vind u een breed aanbod aan merken zoals nieuwe Renault en Nissan bedrijfswagens maar ook diverse merken gebruikte bedrijfswagens. Bij Stam Zakelijk bent u dus aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf. Neem gerust contact op met ons of kom langst in onze showrooms, de koffie staat klaar!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het kopen en onderhouden van een bedrijfswagen of zakelijke personenauto?

Bij het kopen van een bedrijfswagen zijn er verschillende kosten waar u rekening mee moet houden. Denk namelijk aan de aankoopprijs, verzekering, belastingen, brandstof en het onderhoud.

Het is belangrijk om te weten wat de totale kosten zijn voor u overgaat tot de aankoop van een bedrijfswagen of zakelijke personenauto. Zo kunnen de onderhoudskosten lager zijn bij een bedrijfswagen terwijl andere modellen zuiniger rijden of een groter bereik hebben.

Welke bedrijfswagen is het best voor mijn bedrijf en mijn behoefte?

Het typer bedrijfswagen die bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw behoefte en uw omstandigheden. Als u bijvoorbeeld veel in de binnen stad werkt of een bedrijfswagen nodig heeft voor "last mile delivery' kan een (compacte) elektrische bedrijfswagen een goede keuze voor u zijn. Moet u veel kilometers rijden en veel materialen vervoeren? Dan is een grotere bedrijfswagen met veel laadruimte misschien een betere keuze voor u. Wilt u weten welke bedrijfswagen past bij uw bedrijf en behoefte? Neem gerust contact met ons op. Onze bedrijfswagen adviseurs helpen u graag in uw zoektocht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!