STAM MOBILITY SHARE

Deelauto's, scooters en/of fietsen toevoegen aan uw wagenpark, stad of project? Ook dat is mogelijk met Stam Mobility Share! Stam mobility Share is ontstaan om deelvervoer makkelijk en interessant te maken voor bedrijven, gemeentes maar ook voor particulieren en burger initiatieven. Met Stam Mobility Share krijgt u namelijk niet alleen de deelauto, -fiets of -scooter, maar het totaalpakket inclusief het platform, de voertuigen en de inbouw van de voertuigen om het tot een ware deelauto, -fiets of -scooter te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze ervaring is erg breed, bekijk per groep wat wij voor u kunnen betekenen. 

 


Voordeligste optie

Autodelen is veel goedkoper dan een auto bezitten.
 

Geschikt voor elk project

Van woningbouw tot particuliere initiatieven,
met Stam Mobility Share heeft u een flexibele partner die bij u past! 
 

Duurzame optie

Elektrische modaliteiten kan de voetafdruk nog verder verkleinen.

 

Ruimte in de buurt

Ga voor een buurt met meer groen dan grijs.
Minder parkeerruimte betekent meer leef- en speelruimte!

 

Woningbouw en ontwikkelprojecten

Mobiliteit en vastgoed zijn 2 thema’s die in alle steden en dorpen aanwezig zijn. Als het gaat om mobiliteit wordt er steeds meer ingezet op het autovrij houden van de ruimte rond woningen door partijen als ontwikkelaars en gemeentes. Vaak is de parkeernorm bij nieuwbouw lager dan wij gewend zijn. Als het wenselijk is om autobezit te verminderen moeten er wel alternatieven zijn. Met Stam Mobility Share Heeft u een all-in mobiliteitsoplossing waarmee u van A tot Z het totaalpakket heeft inclusief het platform, de voertuigen zoals deelauto, -scooter en -fiets en de inbouw van de voertuigen om het tot een ware deelauto of ander deelvoertuig te maken.

CONTACT

 
 

Buurtinitiatieven & VVE's

Het delen van (elektrische) auto’s is erg populair. Vanuit veel gemeentes worden initiatieven van buurten en andere particulieren of bewoners gestimuleerd. Steeds vaker zien wij ook dat bewoners en buurten iets willen doen aan de parkeersituatie in de wijk. Maar waar begin je als buurt of wijk? Welke stappen moeten er gezet worden om het delen van auto’s, scooters en/of fietsen in de buurt succesvol te maken? Onze Mobility Share Masters kunnen u er alles over vertellen door hun ervaring met (deel)bedrijven, buurt initiatieven en gemeentes. 

CONTACT


Overheid

De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan hard, er ontstaan veel nieuwe mobiliteitsoplossingen, denk naast deelauto’s aan deelscooters, mobiliteitskaarten en thuiswerken. Zowel grote steden als kleinere dorpen hebben voordelen van deelauto’s, het zorgt namelijk voor meer ruimte voor groen in de gemeente, minder parkeerplaatsen in de wijken etc. 

Autodelen staat bij veel partijen in de belangstelling, niet alleen bedrijven maar ook buurten en wijken kijken volop naar de mogelijkheden van deelauto’s, deelscooters en zelfs deelfietsen. Maar hoe realiseer je als gemeente de beste combinatie van opties voor je bewoners? Hoe draag je als overheid bij aan de omslag van bezit naar gebruik doormiddel van delen? Stam Mobility helpt je graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Onze Mobility Masters staan voor u klaar om van uw gemeente een groenere gemeente te maken. 

CONTACT

 

  
  
  
 

 

Stam Mobility Card

Naast Stam Mobility Share een nog uitgebreidere oplossing voor uw bedrijf?  

De Stam Mobility Card is de oplossing voor alle type mobiliteit met 1 pas.
We geven u met deze pas toegang tot alle publieke transport, parkeergarages,

benzinestations, laadpalen en wasstraten. Reken alles af met één pas en
registreer al uw ritten via één app.

Open uw deelauto of deelscooter via dezelfde app zodat u geen aparte
administratie hoeft bij te houden. Gemakkelijk in te zetten voor iedere behoefte.

Als werkgever bepaalt u welke toegang uw werknemers mogen krijgen en als
werknemer hoeft u niet meer na te denken wanneer u welk vervoersmiddel
gebruikt. Heeft u een mobiliteitsbudget? Ook dit is in te regelen op onze
Mobility Card zodat u niet over uw limiet heen gaat. Dit wordt dan direct verrekend
met uw salaris indien dit gewenst is.

Maak kennis met het gemak van reizen en laat ons u adviseren over de
juiste pas en toepassing hiervan. Plan snel uw afspraak met één van onze Mobility
Masters voor een uitgebreide demonstratie. 

CONTACT

Veelgestelde vragen

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!